*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ernests Gulbis Čet Jun 05, 2008 7:56 pm | |
| Simpatican decko... Dopada mi se! Evo sta sam ja saznala o njemu:
Puno ime: Ernest Gulbis Datum rodjenja: 30. avgust 1988. Mesto rodjenja: Riga, Letonija Rezidencija: Jūrmala, Letonija Visina: 190 cm Tezina: 76 kg Postao profesionalac: 2004. godine Stil igre: desnom rukom; dvostrucni bekhend Zarada u karijeri: 461,485 $
Ima nekoliko titula sa Celindzera: 1. Eckental, Nemacka Datum: 6. novembar 2006. Protivnik: Philipp Petzschner (Nemacka)
2. Besancon, Francuska Datum: 19. februar 2007. Protivnik: Edouard Roger-Vasselin (Francuska)
3. Sarajevo, BiH Datum: 12. mart 2007. Protivnik: Jan Mertl (Ceska Republika)
4. Mons, Belgija Datum: 7. oktobar 2007. Protivnik: Kristof Vliegen (Belgija)
I ima nekoliko titula u dublu. Jedna je sa ATP Toura: 1. Houston, SAD Partner: Rainer Schüttler (Nemacka) Datum: 14. april 2008. Protivnici: Pablo Cuevas (Urugvaj) i Marcel Granollers Pujol (Spanija)
I nekoliko sa Celindzera u dublu:
1. Oberstaufen, Nemacka Partner: Mischa Zverev (Nemacka) Datum: 10. jul 2006. Protivnici: Dacian Craciun i Gabriel Moraru (oboje iz Rumunije)
2. Aachen, Nemacka Partner: Mischa Zverev (Nemacka) Datum: 30. oktobar 2006. Protivnici: Tomasz Bednarek (Poljska) i Irakli Labadze (Gruzija)
3. Sarajevo, BiH Partner: Denis Pavlovs (Letonija) Datum: 12. mart 2007. Protivnici: Jan Mertl i Lukas Rosol (oboje iz Ceske Republike) | |
|