| WTA | |
|
+21RAFA THE KING ~Black Angel~ Jecika Kaćka#94 fan tenis ~*ANA IWANOWIC*~ sofi993 **Djuki**# *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa Perkica *Anja* sonjica93 rafalicious *Punk_Princess* FairyQueen *AnY*SweeT*FairY* Maria Sharapova **Mizza** *Joansie* *Certified Nadal addict* 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: WTA Pon Jun 08, 2009 4:46 pm | |
| Safina se polako bas odvoja od ostatka | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: WTA Pon Jun 08, 2009 5:05 pm | |
| Da.Izgleda da ce ona biti kao henan.Ali dogodine u ovo doba će braniti mnogo bodova a ana i jelena malo tako da možda Srpkinje opet zavladaju. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: WTA Pon Jun 08, 2009 7:24 pm | |
| Ma nema tenniserke koja je kao Henan....Ona je jedna jedina i ne prevaziđena...:) | |
|
| |
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: WTA Pon Jun 08, 2009 7:28 pm | |
| Kuznjecova ima slicnu igru kao ona | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 09, 2009 5:24 pm | |
| Ipak meni je Justine jedina i ne verujem da ce neko tako vladati tenisom kao sto je ona...Ona je bila fantasticna i divnom igrom zasluzila je sve titule...Na nekim turnirima,od kad je ona otisla nije se znalo koja teniserka gore igra...Ne zelim da kazem da Safina igra lose,trenutno je najbolja ali treba videti kako ce izneti pritisak oko odbrane bodova...U JJ i Anu sam se davno razocarala | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 09, 2009 6:21 pm | |
| Ja se u JJ nikada nisam razočarao.Devojka slabo igra zato što ne trenira.Mora da živi svoj život.Ima i ona društvo,dečka i nekog.Ne može se posvetiti samo tenisu.Mnogo puta je izjavila da njen život nije samo tenis.Henan se bila posvetila samo tenisu i imala je mnogo samopouzdanja ali je karijeru završila sa samo 25 godina.Nije više mogla sve to izdržati.Stalna putovanja i tako dalje.Slabije rangirane tenisereke igraju na manje turnira i mnogo im je lakše.Zato na turnirima uvjek bude dosta iznenađenja. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 09, 2009 8:06 pm | |
| - Luka ::
- Ja se u JJ nikada nisam razočarao.Devojka slabo igra zato što ne trenira.Mora da živi svoj život.Ima i ona društvo,dečka i nekog.Ne može se posvetiti samo tenisu.Mnogo puta je izjavila da njen život nije samo tenis.Henan se bila posvetila samo tenisu i imala je mnogo samopouzdanja ali je karijeru završila sa samo 25 godina.Nije više mogla sve to izdržati.Stalna putovanja i tako dalje.Slabije rangirane tenisereke igraju na manje turnira i mnogo im je lakše.Zato na turnirima uvjek bude dosta iznenađenja.
Slažem se sa svime što si rekao Luka....Lepo si to sročio...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 09, 2009 9:46 pm | |
| Ha,ha,ha | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Sre Jun 10, 2009 2:23 pm | |
| Da...Nisam znala da JJ manje trenira...Ona je super osoba i nadam se da uskoro opet harati teniskim terenima :) | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Sre Jun 10, 2009 3:03 pm | |
| Ma ona je htjela da bude jača i da bude bolja ali nije uspjela...Sada je samo na nekim zabavama ne znam dohvatili reketa.... | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 23, 2009 2:38 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 23, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 23, 2009 3:05 pm | |
| Sooper je što se penje prema vrhu...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: WTA Uto Jun 23, 2009 3:33 pm | |
| Da a modbranila je drugo kolo pa će možda još napredovati | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: WTA | |
| |
|
| |
| WTA | |
|