| Ani Lorak | |
|
+4FairyQueen sonjica93 *Anja* **Nadja** 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:38 pm | |
| Shta mislite o owoj prelepoj ukrajinskoj pewachici?
p.s.Postawljajte pesme i slike ako imate... | |
|
| |
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:43 pm | |
| Za one koji ne znaju njeno prawo ime je Karolina, a Ani Lorak je umetnichko ime. Swoje umetnichko ime naprawila je tako shto se njeno prawo ime Karolina chita otpozadi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 2:05 pm | |
| Jao ja sam nju upoznala... Super je likusa i extra izgleda i ima extra glas i pesmu (Shady Lady) | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 2:24 pm | |
| EXTRA JE!!!!!Mnogo je lepa i zgodna!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Sub Maj 31, 2008 3:57 pm | |
| - sweet angel ::
- Za one koji ne znaju njeno prawo ime je Karolina, a Ani Lorak je umetnichko ime. Swoje umetnichko ime naprawila je tako shto se njeno prawo ime Karolina chita otpozadi...
Da, zato sto vec postoji neka ruska pevacica koja se predstavlja kao Karolina... Zanimljiva ideja! Super izgleda, peva i super joj je "Shady Lady", al' nijednu drugu njenu pesmu nisam cula. Deluje mi kao dobra osoba, ona se bavi raznim stvarima, izmedju ostalog i humanitarnim radom... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ani Lorak Uto Jun 03, 2008 2:05 pm | |
| Preswwet je, extra izgleda i pewa | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Uto Jun 03, 2008 4:17 pm | |
| Ona stvarno extra izgleda! A i sviđa mi se kako peva! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Uto Jun 03, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Uto Jun 03, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
fan tenis Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 197 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Ani Lorak Sre Jun 04, 2008 12:20 pm | |
| bas je lepa i zgodna i super peva | |
|
| |
| Naslov: Re: Ani Lorak Čet Jun 05, 2008 11:44 pm | |
| Prelepa je. Mnoooooooooooooooogo je wooooooooooooooooooooolim... :kiss: :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ani Lorak | |
| |
|
| |
| Ani Lorak | |
|