| Srednje škole | |
|
+3**Djuki**# sonjica93 Perkica 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Srednje škole Sre Maj 28, 2008 11:24 am | |
| Ovde napišite koju bi ste srednju da upišete ili u koju već idete!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Srednje škole Sre Maj 28, 2008 3:17 pm | |
| ja upisujem , ako Bog da , I ekonomsku skolu , smer , ekonomski tehnicar!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Srednje škole Sre Maj 28, 2008 3:19 pm | |
| Ja bix da upishem gimnaziju, opshti smer | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Srednje škole Sre Maj 28, 2008 3:51 pm | |
| U subotu i nedelju polazem prijemni za Filolosku gimnaziju u Beogradu, smer spanski jezik. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Srednje škole Sre Maj 28, 2008 9:56 pm | |
| zhelela bih filoloshku-shpanski ali se bojim da nnecu imati dovoljno poena, kolko treba? | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Srednje škole Čet Maj 29, 2008 12:16 pm | |
| Jao ja sam zakasnila sa prijavom za filološku...tako da ću upisati običnu gimnaziju,društveno-jezički smer!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Srednje škole Čet Maj 29, 2008 4:09 pm | |
| - Rafa_Es_Mi_Vida!!!!! ::
- zhelela bih filoloshku-shpanski ali se bojim da nnecu imati dovoljno poena, kolko treba?
Nije mnogo bitno da imas perfektan uspeh iz skole, mada to svakako pomaze. Najvise zavisi od toga koliko bodova imas na prijemnom ispitu. Polazes jedan na srpskom i jedan na stranom jeziku (engleski, francuski, nemacki ili ruski, ali posto ti zelis spanski, u tom slucaju se polaze engleski). U zavisnosti od toga koliko bodova skupi svaki ucenik zavisi kako ce izgledati rang lista. Oni koji su najbolji odmah ulaze u grupe u koje zele. Najveca konkurencija je ubedljivo za spanski i engleski jezik, tako da se u te grupe primaju samo najbolji. Ja iz skole nosim 58 bodova za uspeh i 60 bonus bodova jer sam osvojila 3. mesto na republickom iz srpskog, tako da mi je na prijemnom potreban minimalan broj bodova da bih usla u skolu i nasla se u samom vrhu rang liste. Polazes dva testa. Jedan obuhvata srpski jezik i knjizevnost, a drugi engleski jezik. Svaki test nosi 60 bodova, a potrebno je skupiti po 30 sa svakog da bi bila primljena u skolu. Postoji nekoliko smerova: 1. engleski 2. spanski 3. italijanski 4. francuski 5. nemacki 6. ruski 7. japanski 8. kineski 9. klasicni jezici Na prva tri jezika je ubedljivo najjaca konkurencija, a tu primaju najmanje djaka u odeljenje. Ja vec nekoliko meseci imam pripreme za ovu gimnaziju i moram da kazem da je tesko, ali ako to stvarno zelis i ako radis za taj prijemni - nema problema! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Srednje škole Čet Maj 29, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Čet Maj 29, 2008 11:48 pm | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- Joansie , srecno!!!!!!!!
MISLIM DA ĆEŠ USPETI!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Pet Maj 30, 2008 4:24 pm | |
| Hvala vam, chicas! Nadam se da cete i vi upisati sta zelite! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Srednje škole Pet Maj 30, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Srednje škole Pet Maj 30, 2008 5:34 pm | |
| Joansie uspeces sto posto...ja cu upisati gimnaziju drustveno jezicki smer... | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Sub Maj 31, 2008 2:41 pm | |
| Jao pa tebi je danas prijemni!!!!!!!!!!Javi sta si uradila!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Sub Maj 31, 2008 3:59 pm | |
| Jao, imala sam test! Nosi 60 bodova, a ja cu imati minimum 55, ali tacne rezultate cu znati tek u utorak! Bas sam zadovoljna i puuuno vam hvala na podrsci! Jos sutra engleski i za mene raspust pocinje! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Srednje škole Sub Maj 31, 2008 5:05 pm | |
| blago tebi...srecno sutra | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Ned Jun 01, 2008 2:56 pm | |
| Joansie , sta sui uradila!!!!!Aj daj neke dobre vesti!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Ned Jun 01, 2008 11:07 pm | |
| Joansie,Šta si uradila,javljaj!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Pon Jun 02, 2008 1:23 am | |
| jaoooo , sta me drzi u neizvesnosti.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Pon Jun 02, 2008 12:58 pm | |
| ma upisla je sto posto pa se malo napila...haha shalim se | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Pon Jun 02, 2008 1:23 pm | |
| :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Pon Jun 02, 2008 6:00 pm | |
| Jao, ljudi, tek sad sam saznala! Od 300 uradjenih testova, moj je deveti! Jeeee!!! Jos kad mi dodaju 118 bodova sa skolskog uspeha i takmicenja - verovatno cu biti prva na rang listi! Na spanskom sam sigurno!
:) :) :) :) :) :) :)
A jos mi je veceras matura... Fenomenalan dan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Uto Jun 03, 2008 2:14 pm | |
| extra...Mnoooogo mi je drago zbog tebe :) :) :) :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Uto Jun 03, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Uto Jun 03, 2008 2:51 pm | |
| EXTRA SVAKA CAST!!!!!MNOGO MI JE DRAGO ZBOG TEBE!!!!!!! :) :) :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Srednje škole Uto Jun 03, 2008 3:59 pm | |
| - Joansie ::
- Jao, ljudi, tek sad sam saznala! Od 300 uradjenih testova, moj je deveti! Jeeee!!! Jos kad mi dodaju 118 bodova sa skolskog uspeha i takmicenja - verovatno cu biti prva na rang listi! Na spanskom sam sigurno!
:) :) :) :) :) :) :)
A jos mi je veceras matura... Fenomenalan dan! Bravo care znala sam da mozes ti to!!!!!!moze jedno VAMOS!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Srednje škole | |
| |
|
| |
| Srednje škole | |
|