| Marchello | |
|
+5*Joansie* **Djuki**# *Anja* *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Marchello Čet Maj 08, 2008 2:52 pm | |
| Owo mi je posle Freddia Mercury-ja naj pewatch ujedno i jedini srpski pewatch kojeg slusham..... obozhavam ga jer je vrlo inteligentan i ima VRH pesme.....ja najvishe volim pesme: jedan,de facto,pozorishte,pismo bratu,otkucaji.... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Marchello Čet Maj 08, 2008 9:04 pm | |
| Marchllo je CARINA!!! Obozavam ga! Mnogo je pametan i ima extra pesme! Pozoriste ima extra text! Obozavam njegove pesme De facto, Pozoriste, Otkucaji, Pismo bratu.. .ma sve! Marchello THE BEST! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Marchello Čet Maj 08, 2008 9:52 pm | |
| - rafa-my love ::
- Marchllo je CARINA!!! Obozavam ga! Mnogo je pametan i ima extra pesme! Pozoriste ima extra text! Obozavam njegove pesme De facto, Pozoriste, Otkucaji, Pismo bratu.. .ma sve! Marchello THE BEST!
amiga slazem se sa tobom :) i sa tobom Kaio (naravno) | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Marchello Pet Maj 09, 2008 2:56 pm | |
| - I love Jelena Jankovic :) ::
- rafa-my love ::
- Marchllo je CARINA!!! Obozavam ga! Mnogo je pametan i ima extra pesme! Pozoriste ima extra text! Obozavam njegove pesme De facto, Pozoriste, Otkucaji, Pismo bratu.. .ma sve! Marchello THE BEST!
amiga slazem se sa tobom :) i sa tobom Kaio (naravno) :) | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Marchello Pon Jun 02, 2008 10:49 pm | |
| Bas sam u petak kupila njegov album "Puzzle Shock". Slusam ga po ceo dan, ima extra pesmu "Sve oke". | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Marchello Uto Jun 03, 2008 2:00 pm | |
| Extra je...Obb da ga slusham.....Pesme, wrx shta wishe reci.... :) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Marchello Uto Jun 03, 2008 4:33 pm | |
| GENIJE!!!
Pesme su mu fenomenalne, a njegova rubrika u casopisu "Huper" je mozda nesto najbolje sto se moze procitati u domacim novinama... | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Marchello Ned Jul 13, 2008 10:17 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Uto Jul 15, 2008 2:59 pm | |
| hvala Seleni shto mi je pustila pesmu USKURATIVNA od kralja hip-hopa marchella.....pesma je znachi genijalna kao i on sam! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Marchello Sre Jul 16, 2008 7:39 pm | |
| Hahaha nema na cemu Kaia... Joj ma ja ga obozavam... A meni drugarice kazu da cu uskoro poceti da se drogiram zato sto slusam Marcela?! :shokiransam: Ma ja se ne obazirem, boli me uvo... | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Marchello Sub Sep 13, 2008 4:36 pm | |
| LJUDI MOOOOOOOOOOOOOOLIM VAS!!!!! Idite ovde: http://ema.mtvadria.com/vote/Posle toga kliknite na ovo: Mtv Adria Act Onda ce vam izaci neki izvodjaci i medju njima bice i Marchelo. Vi kliknite na njegovo ime a posle ce vam se pojaviti njegova slika i ispod ce pisati Vote. Vi idite na to Vote. MOOOOOOOOOOOOOOOOLIM VAS, ukoliko bude imao najvise glasova dobice MTV muzicku nagradu, kao i Van Gogh. Molim vas da glasate, mozete glasati neogranicen borj puta! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Marchello Sub Sep 13, 2008 5:01 pm | |
| Jao, čula sam i oduševljena sam! Glasala sam već 1000 puta juče! | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Sub Sep 13, 2008 5:22 pm | |
| Ja danas, evo jos glasam... Kkao bih volela da osvoji onu nagradu, zaista je zasluzio! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Marchello Pon Sep 15, 2008 4:14 pm | |
| Glasala sam, i josh uwek glasam :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Uto Sep 16, 2008 9:02 pm | |
| glasam........glasam.............glasam.........o i da li sam pomenula??? GLASAM | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Marchello Sub Feb 28, 2009 9:03 pm | |
| Marcelo je extra pevac.....obb ga....stw ima super pesme..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Ned Mar 01, 2009 2:42 am | |
| Naravno, kada je on pravi car. Svuda lovim njegovu knjigu, ne mogu da je nađem. | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Ned Mar 01, 2009 3:22 pm | |
| - *Joansie* ::
- Naravno, kada je on pravi car. Svuda lovim njegovu knjigu, ne mogu da je nađem.
Ja takodje :) | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Marchello Ned Mar 01, 2009 8:13 pm | |
- Naravno, kada je on pravi car. Svuda lovim njegovu knjigu, ne mogu da je nađem.
i ja ga wolim,ima zaista par odlichnih pesama.a o kakwoj je to knjizi rech? | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Pon Mar 02, 2009 4:28 pm | |
| On je prošle godine objavio roman "Zajedno sami" (kao što verujem da svi znate, Marčelo studira srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu). Gledala sam na Studiju B emisiju u kojoj je on bio gost i pričao je knjizi. Deluje zaista vrlo zanimljivo. | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Marchello Pon Mar 02, 2009 4:41 pm | |
- On je prošle godine objavio roman "Zajedno sami" (kao što verujem da svi znate, Marčelo studira srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu). Gledala sam na Studiju B emisiju u kojoj je on bio gost i pričao je knjizi. Deluje zaista vrlo zanimljivo.
ja nisam imala pojma da on studira i shta studira,a i da je izdao knjigu swejedno,wolela bih da prochitam tu knjigu | |
|
| |
| Naslov: Re: Marchello Pon Apr 06, 2009 2:10 pm | |
| Bila sam u subotu na koncertu ovog kralja u Domu omladine. To je jedan od najboljih koncerata na kome sam ikada bila! On i Il Divo dele prvo mesto, jer su to vrste muzike koje ne mogu uporediti. Marčelo je najveći car, totalno se osećalo ono "nešto " između njega i publike, Shock Orchestra su bili sjajni, Nensi peva fantastično, Sky, Elemental... svi su bili fenomenalni! Od sada ću obavezno ići na svaki njegov koncert, fenomenalno je bilo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marchello | |
| |
|
| |
| Marchello | |
|