| Michael Ballack | |
|
+7sonjica93 rafalicious **Djuki**# Perkica *Anja* *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| |
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 1:24 am | |
| ^^^Dobar je, dobar je... | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 11:32 am | |
| I po meni je najlepsi fubaler :) | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 11:53 am | |
| On je prelep........... :o | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 3:32 pm | |
| Meni je Beckham najlepši fudbaler, ali bogami ni Balak uopšte nije loš... :cheers: | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 4:30 pm | |
| Sladak je!!!!Mada mi je Kaka lepsi...xexexexe | |
|
| |
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 5:19 pm | |
| Mihael Balak (nem. Michael Ballack), nadimci Mihi i Bale, je trenutno jedan od najplaćenijih i najpopularnijih nemačkih fudbalera. Igrač je sredine terena, sposoban pritom da igra i na drugim pozicijama - pogotovo se ističe u odbrani. Rođen je 26. septembra 1976 u gradiću Gerlic, na krajnjem istoku Nemačke, u pokrajini Saksonija (nekada DDR). Poreklom je lužički Srbin. Visok je 1,89 m, težak 80 kg. Nije oženjen, živi sa devojkom Simone Lambe sa kojom ima tri sina - Luis (2001), Emilio (2002) i Jordi (2005). Jedan je od Fifinih 100 najboljih živih igrača.Mihael Balak je sa sedam godina počeo da trenira u klubu BSG Motor Fric Heker iz Kemnica, koji se tada zvao Karl-Marks-štat. Nakon tri godine, 1986, odlazi u FK Karl-Marks-štat (danas FK Kemnic), gde će igrati do 1997, nakon čega odlazi u prvi veći tim - FK Kajzerslautern. 1999. prelazi u FK Bajer Leverkuzen, gde igra 79 utakmica i postiže 27 golova. Tu ostaje do 2002, kada na četiri godine prelazi u FK Bajern iz Minhena, gde će postati ne samo sportska, već i medijska zvezda. U minhenskom klubu je odigrao ukupno 107 utakmica i postigao 44 gola. U sezoni 2006/2007 igra u Engleskoj, u klubu Čelsi.Prvi profesionalni gol dao je 1. oktobra 1996. u utakmici između Kemnica i Dinama iz Drezdena. Taj gol rešio je pobednika meča. Debi u Bundesligi desio se 19. septembra 1997, a u dresu Nemačke će zaigrati 28. aprila 1999 protiv Škotske. Prvi gol u dresu nemačke reprezentacije dao je iz slobodnog udarca protiv Grčke, u meču 28. marta 2001. Dosad je odigrao 70 utakmica u dresu reprezentacije i postigao 31 gol. Njegov dres nosi broj 13.Često mu se pridodaje epitet igrača utakmice. Prepričavaju se njegovi golovi u poslednjim minutama utakmice kao i njegova "dupla pakovanja" (Doppelpack u žargonu sportskih komentatora i novinara u Nemačkoj) - dupli pogoci na utakmicama. Takođe, 2006. na SP u Nemačkoj bio je dvaput proglašavan za igrača utakmice - Man of the match.Mihael Balak je u Nemačkoj tri puta osvajao kup, četiri puta prvenstvo. Triput je proglašavan za najboljeg nemačkog fudbalera. Soccer Digest ga je 2002. proglasio za najboljeg fudbalera na svetu. Trenutno je i kapiten nemačke reprezentacije. U Bundesligi je odigrao ukupno 232 utakmice, a strelac je bio 75 puta.Balak je vrlo bitna medijska ličnost u Nemačkoj - centralna je figura Adidasovih reklamnih kampanja. U kampanji uoči SP 2006, nazvanoj +10, nastupao je zajedno sa Dejvidom Bekamom, Zinedinom Zidanom i dr. Partner je i nemačkog Mek Donalsa (McDonald's), a kampanje je radio i za Nemačku železnicu (Deutsche Bahn), Sony Playstation i Nemački telekom (Deutsche Telekom).Moto poznatog fudbalera glasi: Nemoj sve tako ozbiljno da shvataš!Specifičan je i Balakov odnos prema fanovima. On svoje obožavaoce veoma poštuje i iako ne izlazi mnogo u jevnost, uvek nalazi načina da se zahvali svojim obožavaocima. O njima Balak kaže: Fanovi su mi veoma važni jer su potvrda sopstvenog uspeha. Oni su nagrada za uloženi rad. Radujem se zbog svakog fana kojeg imam.Ballack 13 je naziv Balakove kolekcije koja se prodaje putem Interneta i Balakovog sajta. Radi se o majicama, kačketima i jaknama sa znakom Ballack 13 - stilizovanim tako da predstavlja momenat radosti nakon postignutog gola. Izdvojeno Ball (na nemačkom "lopta") i Balakova poza koja predstavlja slovo "A" čine vizuelni identitet poznatog fudbalera. 2005. Adidas i Balak su prezentovali jaknu i dve majice kao zvaničnu kolekciju Ballack 13.2006. nemački časopis Štern (Stern) objavio je knjigu o Mihaelu Balaku - Njegov put (Ballack - Sein Weg). | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 7:50 pm | |
| Lužički Srbin? | |
|
| |
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 8:34 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 8:47 pm | |
| nisam znala da je on 76 godiste , deluje mnogo mladje....Takodje nisam znala da ima 3 sina.......niti da je luzicki Srbin | |
|
| |
| Naslov: Re: Michael Ballack Ned Maj 04, 2008 8:55 pm | |
| hehe ja sam sve to znala, zato sto sam njegovu karijeru pocela da pratim jos 2006 :) | |
|
| |
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Sub Maj 10, 2008 11:24 pm | |
| Ma on je kralj!!! Dobar je za sve pare!!!!!! Prelep je!!!!!! | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Uto Jun 03, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Uto Jun 03, 2008 6:32 pm | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- nisam znala da je on 76 godiste , deluje mnogo mladje....Takodje nisam znala da ima 3 sina.......niti da je luzicki Srbin
Ja sam znala za njega... A o njemu - nista! | |
|
| |
Branka_96 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 29 Godina : 28 Location : uvek s' Tipsom Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Uto Jun 03, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Michael Ballack Pon Jun 30, 2008 2:05 pm | |
| Tako je sladak kad se svadja sa sudijom :zaljubljen: Prelep je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Pon Jun 30, 2008 4:42 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Michael Ballack Pon Jun 30, 2008 5:02 pm | |
| On je baš onako... muževan. | |
|
| |
| Naslov: Re: Michael Ballack Pon Jun 30, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Michael Ballack | |
| |
|
| |
| Michael Ballack | |
|