| Brojne obaveze za raspust | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Brojne obaveze za raspust Pet Apr 25, 2008 12:18 am | |
| Moram svima da se izvinim, jer je moguce da za raspust necu stici da budem na forumu... Trudicu se da svakoga dana odvojim po malo vremena, ali imam bas, bas dosta obaveza:
1) moracu da obnavljam gradivo za prijemni ispit u Filoloskoj gimnaziji 2) kreten od nastavnice iz matematike nam je zadao da uradimo cetiri oblasti iz zbirke zadataka za prijemni 3) moram da bubam geografiju kao luda 4) i, sto je najdivnije od svega, moram da ucim za REPUBLICKO TAKMICENJE IZ SRPSKOG!!! Danas mi je javljeno da sam ipak prosla!!! Prosto ne mogu da verujem, i dalje sam u soku... Idem na republicko! A sa mnom i moja BFF i jedan ekstra drug!
Ako budem zagrejala stolicu, izvuci cu 5,00 uspeh na kraju!
Nadam se da razumete! Besos!
:) :santa: | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Pet Apr 25, 2008 12:24 am | |
| Joanise ponosna sam sto si clan mog foruma...lol...idi i razbij rebuplicko | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Pet Apr 25, 2008 12:41 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Pet Apr 25, 2008 12:46 am | |
| ma nista znam da ti srpski puno znaci... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Pet Apr 25, 2008 2:18 pm | |
| svaka cast joansie.....SVAKA CAST!!!!!!I ja cu mozda biti odsutna duze jer takodje moram da vezbam za prijemni i verovatno cu otici u Novi SAd na par dana , a i internet mi sutra istice | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Sub Jun 14, 2008 12:49 am | |
| Ljudi, ovo spada pod obavezu - odlazak u selo. Vracam se u ponedeljak. :iloveyou: | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Sub Jun 14, 2008 1:05 am | |
| e CHESTITKE DUSHO!!!! da dobijesh swe tamo a republuchkom da ne znaju de se nalaze | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Sub Jun 14, 2008 12:13 pm | |
| aj Joansie lepo se provedi...kissko | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Sub Jun 14, 2008 8:51 pm | |
| Svaka čast,Joansie! Srećno na republičkom!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Ned Jun 15, 2008 1:24 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Ned Jun 15, 2008 10:09 pm | |
| Da, jos odavno... Bila sam treca na republickom! :) Smara me sto moram da idem u selo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Ned Jun 15, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Ned Jun 15, 2008 11:49 pm | |
| Ove nedelje sam kuci, pa onda one tamo idem u selo... Smor! Ali, mozda vas i odatle budem posetila, mada je tamo internet nevidjeno spor. | |
|
| |
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust Ned Jun 15, 2008 11:53 pm | |
| ma nema veze ti se lepo provedi bwe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brojne obaveze za raspust | |
| |
|
| |
| Brojne obaveze za raspust | |
|