| Lepota | |
|
+4*Punk_Princess* *Certified Nadal addict* ivanna<3 Rafa FairyQueen 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Lepota Sre Apr 23, 2008 5:50 pm | |
| Posto su skoro svi clanovi ovog foruma devojke a lepota je sastvani deo naseg zivota resila sam da otvorim i ovu temu...dakle sta je za vas lepota?ko je vas ideal lepote?sta koristite radi ocuvanja svoje sopstvene lepote?i tako ovde cemo pricati o tome...za mene je lepota skladnost spoljasnje i unutrsanje lepote i upravo je to ono sto najlepse zene sveta imaju...moj ideal lepote svakako je moja omiljena pevacica Nora Dzons i moram da kazem da sam uzasno ponosna kada mi neko kaze da licim na nju...mada nisam utripovana zbog toga haha salim se | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Lepota Sre Apr 23, 2008 7:15 pm | |
| Fizicki izgled je ono sto prvo primetimo kod neke osobe, cesto mi se svidi neko ko je bas lep, a kad ga upoznam, prosto se razocaram... Nije dovoljno biti zgodan i imati lepu facu, po mom misljenju, a verujem i vasem, bitna je i unutrasnja lepota... :) Ljudi koji su samo spolja lepi su smorovi nevidjeni, a oni koji su iznutra lepi, zrace pozitivnom energijom... Aaaa, malo sam preterala, zar ne? | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Lepota Sre Apr 23, 2008 8:04 pm | |
| lepota hmmmm....... po meni vazhan je deo zhivota ali ne i najvazhniji..... najvazhija je unutrashnja lepota i pamet jer shta ti vrede plawe ochi i bujna kosa ako si glup ko ......... tako da....... moj ideal lepote je alexandra jimenez na koju kako kazhu moje prijateljice lichim...po meni ona je jako lepa i zgodna moja mama kazhe da imam zhivahne ochi kao ona | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Lepota Sre Apr 23, 2008 8:12 pm | |
| U putponosti se slazem sa obe...jer spoljasna lepota bez unutrasnje nista ne vredi...mislim znam x primera lepotica koje nemaju pojma...i onda dzaba im lepota | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Lepota Čet Apr 24, 2008 11:41 am | |
| - ivanna<3 Rafa ::
- Fizicki izgled je ono sto prvo primetimo kod neke osobe, cesto mi se svidi neko ko je bas lep, a kad ga upoznam, prosto se razocaram... Nije dovoljno biti zgodan i imati lepu facu, po mom misljenju, a verujem i vasem, bitna je i unutrasnja lepota... :)
Ljudi koji su samo spolja lepi su smorovi nevidjeni, a oni koji su iznutra lepi, zrace pozitivnom energijom...
Slazem se sa tobom! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Lepota Pet Apr 25, 2008 11:39 pm | |
| bas to!!!!opet je lepo da znas kad je neko pametan i ne ‚‚mangupira se" samo da bi bio neko i nesto.....uvek je lepo kad ima svoje JA i kada moze da ti uzvrati ljubav koju mu pruzas......ali naravno bitan je i fizicki izgled......ma , OBA SU BITNA..... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Lepota Sub Apr 26, 2008 9:35 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Sub Apr 26, 2008 12:56 pm | |
| Osnovni korak ka lepoti u postpunosti jeste IMATI SVOJE JA I NE BITI POVRSAN...Jer ako cemo nekoga ceniti samo po izgledu to nije u redu | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Lepota Ned Apr 27, 2008 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:28 pm | |
| - KillerQueen ::
- Osnovni korak ka lepoti u postpunosti jeste IMATI SVOJE JA I NE BITI POVRSAN...Jer ako cemo nekoga ceniti samo po izgledu to nije u redu
Slazem se!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:36 pm | |
| Prvo sto se na nekome primeti,svakako,je spoljasnji izgled........ali nazalost postoje ljudi koji svoju prirodnu lepotu ne umeju da iskoriste na pravi nacin.Mislim da je bitnije da neko ima sarma,harizme i da je duhovit jer je to nesto sto stvarno vredi.......Lepota je prolazna kako mnogi kazu,i ja se time ne opterecujem! pozzzzzzzzzzz | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:39 pm | |
| a meni je ruzno kada je neko odbacen ako nije lep...naravno da je lepota ono prvo sto cemo videti ali onda ako sam dozvolimo sebi da upoznamo osobu koja nam se mozda na prvi pogled nije svidela mozda se iznenadimo...i u pravu si lepote je prolazna...za 50 godina svi cemo da izgledamo isto ... | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:47 pm | |
| Jeste jako ruzno odbaciti te osobe koje i nisu bas lepe.......ali postoje i one koje nisu lepe pa onda jos postanu iskompleksirane......to je onda strasno.....nije smak sveta ako nisi lep!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:49 pm | |
| - perkica ::
- Jeste jako ruzno odbaciti te osobe koje i nisu bas lepe.......ali postoje i one koje nisu lepe pa onda jos postanu iskompleksirane......to je onda strasno.....nije smak sveta ako nisi lep!!!!!
Tako je!!!!!!!! :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Uto Apr 29, 2008 3:54 pm | |
| hvala,hvala............hehe | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Lepota Čet Maj 01, 2008 2:35 pm | |
| Ljudi, sto vas volim sto ste svi takvi kakvi ste! Sto volim sto niste povrsni idioti! :) Ova devojka bi mogla da bude pojam idealne lepote. Zasto? Jer nema tipicnu lepuskastu facu, jer je stvarno preslatka i jer zraci nekom pozitivnom harizmom! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Čet Maj 01, 2008 6:07 pm | |
| da to za iskompleksiranost je istina...ja mrzim kada neko zbog izgleda zaboravi sve pozitivne osobe koje ima...pa meni je mnogo bitnija harizma kojom neko zraci a ne to dal ima lepo lice ili struk od 25cm | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Lepota Čet Maj 01, 2008 11:03 pm | |
| e jowo preterala sa malo sa harizmom!!!!!xaxaxaxaxaxa | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Čet Maj 01, 2008 11:11 pm | |
| ma nisam...stvarno je tako... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lepota Uto Maj 06, 2008 12:10 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lepota | |
| |
|
| |
| Lepota | |
|