| Zamisli sebe u ovoj situaciji | |
|
+9***Inče*** little_princess_95 *Punk_Princess* rafalicious FairyQueen ivanna<3 Rafa Perkica Love_Roger sonjica93 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Zamisli sebe u ovoj situaciji Čet Apr 17, 2008 5:30 pm | |
| Probudis se u sred noci u nekom jeftinom hotelu, u krevetu sa osobom suprotnog pola... ta osoba je mrtva, a u tvojim rukama je oruzje kojim je pocinjeno ubistvo. Ne secas se nicega. Uzimas mobilni da zoves nekog da ti pomogne. 1. Sta bi prvo pomislio/la? 2. Koga bi zvao/la da ti pomogne? 3. Sta bi radio/la dalje? | |
|
| |
Love_Roger Upoznajes Nadala/Sharapovu!
Broj poruka : 260 Godina : 31 Location : na sedmom mesecu Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Čet Apr 17, 2008 9:54 pm | |
| 1-napila sam se i ne znam sta radim 2-policiju 3-cekala da dodje
sedis u kaficu i tu ti prilazi decko/devojka iz snova uzima te za ruku i vodi te do svoje kuce /stana uzima noz i ubije se . ti u frci hvatas oruzije kojime je pocinjeno samo ubistvo pa samim tim na oruziju se nalaze tvoji otisci ....... 1- sta ces prvo uraditi? 2-da li ces zvati policiju? 3-da li ces otici kao da se nista nije dogodilo? | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Pet Apr 18, 2008 4:00 pm | |
| 1.pocecu da vristim 2.pozvala bih policiju 3.necu otici
p.s. ne trebas da menjas situaciju.....ali ako hocete , mozete | |
|
| |
Broj poruka : 260 Godina : 31 Location : na sedmom mesecu Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Apr 26, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Uto Apr 29, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Pet Maj 02, 2008 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 12:06 pm | |
| Prvo bih pomislila da je meni smesteno oruzje u ruke Ne bih nikoga zvala,vec bih se raspitivala unaokolo da li se zacuo pucanj,jer je moguce da je ta osoba tu dovedena mrtva Verovatno pozvala policiju P.S.Odgovorila sam na situaciju koju je Sonjica postavila!!! Isto? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 4:08 pm | |
| Ja bih se pre svega istraumirala..... | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 7:44 pm | |
| Hehehe.........luda si.... :o | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 8:32 pm | |
| i ja bih zamislite otisli ste na teniski mech dvojice malo poznaetih tenisera....sedite gledate i onda odjednom se mec prekine zbog specijalnog gosta...taj specaijalni gost je upravo vas najomiljeniji teniser...on ide i deli autograme...i dodje do vas da vam autogram i pozove vac na pice...sta biste uradili???? | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 10:29 pm | |
| Rafa i ja.....mmm.... :zaljubljen: Pa momentalno bih prihvatila da idem sa njim na piće! Heh, ko ne bi... A onda bih se naravno slikala sa njim...i tako...uzela bih i njegov broj...ako bi mi ga dao... Jao, Jowo, pa što si morala baš ovo da pitaš??? Što da razmišljam o nečemu što se nikada neće ostvariti... :cry: :cry: :cry: isto? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Maj 03, 2008 11:49 pm | |
| Hehe,pa to bi bio Janko Tipsarević............Prihvatila bih poziv NARAVNO,i iskoristila sve vreme da ga OČARAM(hehe :o ),onda bi on verovatno tražio i sam moj br.itd.!!!!!!!!!hehehe..........lol!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Ned Maj 04, 2008 12:16 am | |
| ja bih popila pice sa rafom i rekla izvini ali moram da pozovem jednu osobu...pozvala bih kaiu a onda bi ih ostavila i skolinila se...LOL... isto??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Ned Maj 04, 2008 1:59 pm | |
| ja bih isto kao i milica!!!!!xexexex | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Ned Maj 04, 2008 7:19 pm | |
| Jao Rafa i ja... Pa otisli bi na pice, onda bih ga ja muvala, i onda bi trazila njegov broj i on bi mi ga verovatno dao! :) Lol.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Ned Maj 04, 2008 9:17 pm | |
| prihvatila bih poziv naravno... | |
|
| |
little_princess_95 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 47 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.06.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Pon Jun 09, 2008 4:48 pm | |
| naravno da bih prihvatila poziv......u mom sluchaju bi to bio janko tipsarevic.......shta wishe bih mu predlozila da otputujemo zajedno na bahame..lol....prewishe fantaziram | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Čet Jun 12, 2008 1:45 pm | |
| prwo bih pomislila shta je owo ili koje owaj chowek!!!!! zwala bih prijatelja ili prijateljicu. . . pozwala bih policiju i isprichala im istinu. . . da se nichega ne secam. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Jun 14, 2008 9:32 pm | |
| Kad bi me Rafa pozvao na piće.....mmmmmmmmmm.......UMRLA BIH!!!!(šalim se) Prihvatila bih poziv,tražila mu broj,......očarala bih ga ,....,........hehehe :o :clown: :cheers: :zaljubljen: Pitala bih ga da li hoće da igra tenis samnom..... :smajli-teniser | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Uto Feb 24, 2009 2:24 pm | |
| E ovako malo sam inspirisana knjigom Twilight i filmom, naravno.... Saznajete da je dečko koji vam se sviđa vampir..... 1. Šta će te prvo učiniti? 2. Šta će te pomisliti u tom trenutku? ...... Opišite kako bi se osećali i sve kompletno.... | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Uto Feb 24, 2009 8:17 pm | |
| prwo bih zwala buffy,ubicu wampira shalim se,ne znam shta bih uradila.ustwari bash bi bilo dobro da mi dechko bude wampir bilo bi mi stw sooper!da postoje | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Čet Feb 26, 2009 11:38 pm | |
| 01. Mislim da bih se u prvom trenutku uplašila. Svoje saznanje bih zadržala za sebe jer bih bila uverena da mi niko ne bih verovao. Ali verujem da bih ga prihvatila takvog kakav je, jer sam zaista takva osoba. 02. Pomislila bih: "Ovo mora da je neka šala. Ko je postavio skrivenu kameru?", ali kad bih shvatila da je to istina, bilo bi: "OK. On je vampir. Šta ću, kog đavola, sad da radim?". Na kraju bih dobro razmislila i odlučila da ga prihvatim takvog kakav je. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Pet Feb 27, 2009 3:50 pm | |
| 1.Ja bih se sigurno uplashila, kao i Joansie, ne bih nikome rekla jer mi ne bi werowali... 2.Ja sanjam, owo je nemogutje :) Ali ako ne sanjam i ako je to istina werowatno bih ostalo kako i jeste, tjutala bih i na kraju poprichala sa njim...Mozda je wegeterijanac ;))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji Sub Feb 28, 2009 4:00 pm | |
| Pa ja prvo ne bih mogla da verujem da se to meni događa..... Naravno da bih se uplašila ali bih nastojala da saznam što više o njemu...... Ako ne bi želeo da mi naudi ostala bih sa njim..... Mada ko zna kakav bi mogao vampir biti..... Sve u svemu smatramda bi bilo zanimljivo upoznati vampira...... Meni su on super stvorovi...... Naravno kada su vegeterijanci kao Edward i njegova porodica u filmu..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zamisli sebe u ovoj situaciji | |
| |
|
| |
| Zamisli sebe u ovoj situaciji | |
|