| Monika Seles | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Monika Seles Uto Apr 15, 2008 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 11:22 am | |
| STRASNO,TAJ DEBIL NIJE NORMALAN!!! A I JAKO MI JE TO OBEZBEDJENJE KOJE NIJE MOGLO DA GA ZAUSTAVI!!! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 2:18 pm | |
| JEZIVO!!!
Najgore je to što oni ni na sudu ništa nisu mogli da urade protiv njega, tako sam ja negde čula. Mislim, ovo je stvarno STRAŠNO!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 3:10 pm | |
| da znm , nije bio optuzen....ne znam samo kako publika nije reagovala kad je on izleteo na tren...da je pocela da vice da upozorava.....MA UZAS...JADNA..... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 4:12 pm | |
| - rafalicious ::
- JEZIVO!!!
Najgore je to što oni ni na sudu ništa nisu mogli da urade protiv njega, tako sam ja negde čula. Mislim, ovo je stvarno STRAŠNO!!! Da, dobio je samo uslovnu kaznu, jer je dokazano da je psihicki bolestan, tako da nisu mogli da ga smeste u zatvor. Tada je obezbedjenje na mecevima bilo nikakvo, od tada su ga pojacali! JADNA ZENA!!! Po njenom licu mozete da zamislite koliko boli! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 11:10 pm | |
| meni samo nije jasno kako publika nije nista izjasnila....da niko nije viknuo PAZI!!!!!yo mi nije jasno......sto su cutali kad su videli..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 11:19 pm | |
| To ni meni nije jasno... Najgore od svega mi je sto je imala SAMO 19 GODINA! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 11:20 pm | |
| - Joansie ::
- rafalicious ::
- JEZIVO!!!
Najgore je to što oni ni na sudu ništa nisu mogli da urade protiv njega, tako sam ja negde čula. Mislim, ovo je stvarno STRAŠNO!!! Da, dobio je samo uslovnu kaznu, jer je dokazano da je psihicki bolestan, tako da nisu mogli da ga smeste u zatvor. Tada je obezbedjenje na mecevima bilo nikakvo, od tada su ga pojacali!
JADNA ZENA!!! Po njenom licu mozete da zamislite koliko boli! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Monika Seles Sre Apr 16, 2008 11:40 pm | |
| Ma meni ništa nije jasno! Kako je on mogao ladno da siđe sa tribina, prođe pored obezbeđenja, izvadi nož i ubode je, a ostali se ponašaju kao da se ništa ne dešava.
Meni je to sumnjivo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Monika Seles Čet Apr 17, 2008 2:52 pm | |
| - rafalicious ::
- Ma meni ništa nije jasno! Kako je on mogao ladno da siđe sa tribina, prođe pored obezbeđenja, izvadi nož i ubode je, a ostali se ponašaju kao da se ništa ne dešava.
Meni je to sumnjivo. I meni, ali mozda niko nije primetio da nosi noz. Mozda nije delovao opasno. Jowo, dobio je uslovnu zato sto je bio psihicki bolesnik. Dobio je uslovnu i morao je da ide redovno kod psihijatra. Steffi Graf je u jednom intervjuu rekla da oseca krivicu zbog ovoga, jer je njen poludeli fan povredio Moniku. Rekla je nesto ovako: "Osecam krivicu jer, da ja nisam tada bila poznata, ne bi doslo do ovoga". Ja mislim da bespotrebno oseca krivicu, nije ona kriva sto ima takvog bolesnika za obozavaoca. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Monika Seles Čet Apr 17, 2008 3:05 pm | |
| ne treba sebe da krivi nikako...pa nije ona nalozila to... | |
|
| |
| Naslov: Re: Monika Seles Čet Apr 17, 2008 4:33 pm | |
| pa nije ona kriva...ali zamislite situaciju Igraju Jowa i Joansie finale i neki fan od njih dve izbode neku...i ja bih osecala krivicu.... Naravno , pomerila sam se sa mesta...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Monika Seles | |
| |
|
| |
| Monika Seles | |
|