| GUNS'N'ROSES!!!!! | |
|
+5**Djuki**# FairyQueen *Joansie* Perkica *Certified Nadal addict* 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 15, 2008 10:47 pm | |
| WOOOHOOO!!! DOLAZE KOD NAS! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 15, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 15, 2008 11:14 pm | |
| - perkica ::
- STVARNO? KAD?GDE?
| |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Čet Apr 17, 2008 1:50 pm | |
| 18 aprila ali ne znam gde...ja i kaia smo videle kada smo se setale.... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Čet Apr 17, 2008 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pet Apr 18, 2008 10:38 am | |
| hahahaha slesh je bio sladak kada je bio mlad ali iskreno ni jedan ni drugi nisu moj tip...hahahaha...nesto htedoh da napisem jos ali sam zaboravila...nema veze | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pet Apr 18, 2008 11:05 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pet Apr 18, 2008 2:24 pm | |
| Nije ni Axl moj tip, ali mi je bas hot! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Apr 20, 2008 12:33 pm | |
| Mene sad neshto nerwiraju, a pre sam ix slushala..... | |
|
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Apr 20, 2008 4:00 pm | |
| knocking on heavens door je fanta | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pon Jun 16, 2008 11:56 pm | |
| a to je njihova obrada!! meni je naj zna se jel da... NOVEMBER RAIN! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pon Okt 27, 2008 1:25 pm | |
| NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ih obozavam!!!! Tako su fenomenalni...... Slash i Axl su najbolj... Ali ja ipak najvise volim Slasha.... Kako covek svira gitaru... Respect ja sam ocarana..... A Axl ima fenomenalan glas.... MOja omiljena pesma je naravno November rain...... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| |
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Pon Okt 27, 2008 7:56 pm | |
| A ko ne voli "November Rain"?
Nisam čula novi album, moraću da ga čujem... Iako je to nešto novo od njih. | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Okt 28, 2008 1:10 pm | |
| Ahh novi album!!!! Posle 14 godina....... Naravno da vise nisu ono sto su nekada bili, Axl iam preko 40 godina... Ali i dalje su najbolji..... GUNS N' ROSES ROCKSSS!!!!!!!!!! | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Mar 15, 2009 6:09 pm | |
| grozni su mi! pogotowo axl rose...wolim samo jednu njihowu pesmu-don't cry,moram priznati,jako je lepa | |
|
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Mar 15, 2009 6:38 pm | |
| Axl je, po mom mišljenju, bio presladak kada je bio mlad. Sad ne liči ni na šta, potpuno se unakazio. | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Mar 15, 2009 6:53 pm | |
| - *Joansie* ::
- Axl je, po mom mišljenju, bio presladak kada je bio mlad. Sad ne liči ni na šta, potpuno se unakazio.
meni je on uwek bio...fujjjj ali stwarno dok je bio mladji,izgledao je i boze sachuwaj a sada...gadi mi se a i slash je ruzan ko grob ali prelepo swira gitaru | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Ned Mar 15, 2009 7:48 pm | |
| Joj ja ih obožavam..... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 21, 2009 1:27 pm | |
| Aaaaa wtf, Slash ruzan??? Slash je prelep.. A za gitaru nemam reci... Znaci svira... Stvarno je fenomenalan.. A Axl ima extra ... I on je meni bio prelep kad je bio mlad... A sad se unakazio i stvarno je... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 21, 2009 4:16 pm | |
| Ma Slash i Axl su zakon....:D | |
|
| |
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! Uto Apr 21, 2009 4:22 pm | |
| Naravno, njih dvojica su najbolji... Ali ja obozavam i Duffa.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GUNS'N'ROSES!!!!! | |
| |
|
| |
| GUNS'N'ROSES!!!!! | |
|