Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Net prijateljstva

Ići dole 
+6
*Punk_Princess*
Perkica
sonjica93
*Joansie*
*Certified Nadal addict*
FairyQueen
10 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :
Net prijateljstva - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Net prijateljstva - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 18.06.2008

Net prijateljstva - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitimePon Avg 11, 2008 3:35 pm

Jaaaaaaao ne mogu da verujem da idem na Zlatibor kad i Kaia!!!!!!!! I'm soooooooooooo sooooooooo happy!!! Ne mogu da docekam da je ponovo vidim... Joj ima svo vreme da budemo zajedno! Net prijateljstva - Page 2 27611 Net prijateljstva - Page 2 27611 Net prijateljstva - Page 2 807188
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :
Net prijateljstva - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Net prijateljstva - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitimeUto Avg 12, 2008 5:13 pm

Prošle nedelje (mislim da je bio četvrtak) ja trebala da se vidim sa drugaricama, ali na drugom kraju grada, pa sam otišla na stanicu da sačekam autobus. I stojim ja tako, čekam li čekam, kad vidim prema stanici dolazi jedan dečak sa drugaricom, kad ono nešto mi poznato njegovo lice. Otkud ga znam? scratch
I odmah mi se upali sijaličica! Pa da, to je sigurno Dimitrije sa foruma! Gledala sam njegove slike kad je postavio i nemoguće je da neko toliko liči na njega. A pored toga obučen je ceo kao Rafa! Rafine patike sa Australian Opena, bele 3/4 pantalone, kao što je Rafa nosio na ovim turnirima do skoro, i majica na kojoj piše Nike, koju sam takođe videla na Rafi van terena.
I tako ja stojim, gledam ga i mislim se da l' da ga pitam. I nisam mogla da izdržim i da odem, nego sam mu prišla i pitala ga da li je on Dimitrije i verovali ili ne DA, TO JE BIO ON!
Odmah smo počeli da pričamo o tenisu i o Rafi, a on mi se učinio kao sjajna osoba! Čak smo i isti autobuc čekali i na istoj stanici i sišli.

Bilo mi je mnooogo drago što sam ga upoznala! I to na tako neobičan način.
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitimeUto Avg 12, 2008 5:37 pm

Jao blago vama!!! Bas super sto ste se upoznali! biggreen
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitimeUto Avg 12, 2008 5:43 pm

Rafa 4ever ::
Jao blago vama!!! Bas super sto ste se upoznali! biggreen
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitimePet Dec 05, 2008 10:32 pm

net prijateljstwa su super. . . npr samo na owom forumu sam upoznala puuuuuno odlichnih prijatelja. . . Net prijateljstva - Page 2 28934
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Net prijateljstva   Net prijateljstva - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Net prijateljstva
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: