Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Avg 11, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Avg 12, 2008 5:13 pm | |
| Prošle nedelje (mislim da je bio četvrtak) ja trebala da se vidim sa drugaricama, ali na drugom kraju grada, pa sam otišla na stanicu da sačekam autobus. I stojim ja tako, čekam li čekam, kad vidim prema stanici dolazi jedan dečak sa drugaricom, kad ono nešto mi poznato njegovo lice. Otkud ga znam? I odmah mi se upali sijaličica! Pa da, to je sigurno Dimitrije sa foruma! Gledala sam njegove slike kad je postavio i nemoguće je da neko toliko liči na njega. A pored toga obučen je ceo kao Rafa! Rafine patike sa Australian Opena, bele 3/4 pantalone, kao što je Rafa nosio na ovim turnirima do skoro, i majica na kojoj piše Nike, koju sam takođe videla na Rafi van terena. I tako ja stojim, gledam ga i mislim se da l' da ga pitam. I nisam mogla da izdržim i da odem, nego sam mu prišla i pitala ga da li je on Dimitrije i verovali ili ne DA, TO JE BIO ON! Odmah smo počeli da pričamo o tenisu i o Rafi, a on mi se učinio kao sjajna osoba! Čak smo i isti autobuc čekali i na istoj stanici i sišli. Bilo mi je mnooogo drago što sam ga upoznala! I to na tako neobičan način. | |
|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Avg 12, 2008 5:37 pm | |
| Jao blago vama!!! Bas super sto ste se upoznali! | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pet Dec 05, 2008 10:32 pm | |
| net prijateljstwa su super. . . npr samo na owom forumu sam upoznala puuuuuno odlichnih prijatelja. . . | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Net prijateljstva | |
| |
|