| Net prijateljstva | |
|
+6*Punk_Princess* Perkica sonjica93 *Joansie* *Certified Nadal addict* FairyQueen 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Net prijateljstva Uto Apr 15, 2008 10:33 pm | |
| Da li verujete u net prijateljstva???da li ste nekada upoznali neku osobu peko neta za koju mozete tvrditi da vam je prvai prijatelj???ja imam jako lepo iskustvo sa ovim...imam dva jako cvrsta prijateljstva na netu a trnutno imam jos mnogo drugarca sa kojima tek pocinjem da se druzim...moje naj net drugarice su Kaia i Selena... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Apr 15, 2008 11:06 pm | |
| Ja verujem jer se to meni deshava! moje naj amige su Jowa i Seki!!! sa jowom sam se videla pre neki dan! bilo nam je zextra! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Apr 15, 2008 11:29 pm | |
| Srela sam mnoge takve... Uglavnom devojke... Mogla bih da izdvojim jednu *Anchy*... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Apr 15, 2008 11:56 pm | |
| pa ja sam na ovom forumu stekla mnogoooo prijatelja sa kojima cu se i videti uzivo za nekoliko dana tako da cemo vam postaviti sliku....xexexexe da budete malo ;ljubomorni , salim se , naravno :haha: | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Sre Apr 16, 2008 12:34 pm | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Sub Apr 19, 2008 10:23 am | |
| Naravnmo da jesam! Jowa i Kaia su mi chak i bolje od nekih mojih amiga, one su stvarnoi extra... Chula sam se sa njima extra nam je bilo.. .Nadam se i da cemo se uskoro videti... Ali zaista njih dve su mi extra amige! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Sub Apr 19, 2008 11:00 am | |
| - rafa-my love ::
- Naravnmo da jesam! Jowa i Kaia su mi chak i bolje od nekih mojih amiga, one su stvarnoi extra... Chula sam se sa njima extra nam je bilo.. .Nadam se i da cemo se uskoro videti... Ali zaista njih dve su mi extra amige!
ponekada(to sam rekla kaiu)pomislim kako vise pricam sa vama nego sa osobama sa kojima sam non stop...stvarno vam puno verujem... :) | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Maj 04, 2008 7:07 pm | |
| Ja sam se upoznala sa Kaiom, zaista mi je bilo mnogo lepo! Nekako nisam mogla da dodjem sebi posle tog izslaska.. Ali nas dve smo baksuzi, zaboravile smo da se slikamo ali nema veze... | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Maj 04, 2008 9:03 pm | |
| ma sto rece kaia ljudi ne misle o tome y takvim situacijama...bitno je da je vama dvema bilo lepo a sto se niste dokumentovale...lol kako lupam...e seki ja bih volela tebe da vidim uzivo...LOL | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Maj 04, 2008 9:54 pm | |
| I ja bih baš volela da upoznam neke članove foruma i nadam se da će mi se ta želja ostvariti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Maj 04, 2008 11:04 pm | |
| i ja isto...meni se vec jedan deo ostvario...a neke osobe na forumu si mi bas drage i volela bih da ih vidim | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Maj 04, 2008 11:21 pm | |
| Ja sam upoznala Love_Roger,odn.Aleksandru......Predivno je imati net frienda!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Maj 05, 2008 9:55 pm | |
| Ja bih mnogo mnogo volelada upoznam vas sa ovog foruma.. Jer svi ste mi nekako prirasli srcu... Bas bih volela da se upoznam... | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Maj 05, 2008 10:40 pm | |
| - rafa-my love ::
- Ja bih mnogo mnogo volelada upoznam vas sa ovog foruma.. Jer svi ste mi nekako prirasli srcu... Bas bih volela da se upoznam...
| |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Maj 05, 2008 11:38 pm | |
| Kad neko dolazi u Niš neka me obavesti. :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Maj 05, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Maj 06, 2008 12:08 am | |
| ja sam upoznala seki!!! jao bilo extra al smo zaborawile da se slikamo!!al tolko nam je bilo extra da sam zaborawila skroz! ja bih volela josh neke da upoznam,maju sam widela al me ona nije prepoznala :o | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Avg 03, 2008 5:18 pm | |
| Ewo ja bih od svojih dobrih drugarica sa owog foruma(pored Kaie i Selene i Anje) dodala jos i Joansie...Nju sam odmah zgotivila.Prvo ima lepo ime(k'o ja)....Ima slicna intresovanja kao ja a i lik je i ima extra smisao za humor....Nazalost nema msn tako da se ne cujemo bas puno al eo danas sam je bombardovala porukama...Verujem je i dala sam joj svoj broj(i ona je meni) i ocigledno nije izneverila moje poverenje(nadam se ni ja njeno)....Znaci kada se sve svede za ovih par mesci najvise sam se zgotivila sa Kaiom,Selenom,Anjom i Joansie...Sa Kaiom sam se jos vise zblizila kada sam bila kod nje U Kotezu...takodje imam i najdruga na netu Dikona...On je clan moje postave posto im ja dodjem ko fredi...hahahahah shalim se!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Net prijateljstva Ned Avg 03, 2008 8:39 pm | |
| Bože, Jowo, ishvali me više nego što to ja zaslužujem... Ja na nijednom forumu do sada nisam srela tako gotivnu ekipicu kao ovde. Počevši od Jowe (jedna drugu smo danas bombardovale SMS-om), preko Sonjice, Kaie, Milice, Selene, Anje, Kace, Ine i ostalih... One koje nisam pomenula neka se ne ljute, molim vas, ali bi to bila zaista duga lista. Sve što je Jowa rekla za mene kažem i ja za nju, a kod svih devojaka ovde cenim iskrenost i to što su svoje i misle svojom glavom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Avg 04, 2008 12:14 am | |
| haha pa sto rece Kaia ja sam jedno iskreno dete...Hahahaha shalim se...cela ekipa je owde extra to jeste... | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Avg 04, 2008 11:57 pm | |
| Jao ja bih bas volela da upoznam Joansie! A i da ne zaboravim Deacona mog naaaajfrenda sa foruma (od muske populacije ). Extra je!!! | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Net prijateljstva Pon Avg 04, 2008 11:58 pm | |
| Ja verujem... Wanja i Jelena su osobe koje ne verujem da cu ikada moci da zaboravim... Friends 4ever... Sve pricam obema, mada se one ne druze bas toliko medjusobno, ali ih obe obozavam. Sve znaju svasta o meni, a verujem im potpuno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Avg 05, 2008 3:21 am | |
| Ja sad treba da se widim sa Joansie i jowom wooohooo!!! bash sam happy obe su soopew!!! gracias joansie... Upoznala sam anju xtra je! a jedan od mojih naj frendowa je DeeDee-deacon
seki mi nedostaje nisam je 100 god widela! | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Avg 05, 2008 9:16 am | |
| Ocu ja u BG!!! Baaas bih volela opet da vidim Kaiu puuuno mi nedostaje! A volela bi i Joansie da upoznam! | |
|
| |
| Naslov: Re: Net prijateljstva Uto Avg 05, 2008 4:59 pm | |
| Ja bih vas SVE rado upoznala! A neke od vas uskoro i hoću! I can't wait! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Net prijateljstva | |
| |
|
| |
| Net prijateljstva | |
|