Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Sta ste sanjali?

Ići dole 
+9
FairyQueen
*Joansie*
ivanna<3 Rafa
*Anja*
Marta Efimova Lundgren
Perkica
sonjica93
*Certified Nadal addict*
*~*tasha Nadalcica*~*
13 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Broj poruka : 1058
Godina : 33
Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban...
Koliko volis tennis? :
Sta ste sanjali? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta ste sanjali? Right_bar_bleue

Datum upisa : 08.04.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 12:54 am

...
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Broj poruka : 1819
Godina : 29
Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota....................................
Koliko volis tennis? :
Sta ste sanjali? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sta ste sanjali? Right_bar_bleue

Datum upisa : 14.12.2007

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 10:55 am

ne secam se
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 2:35 pm

da je pao avion u mom bloku....
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Broj poruka : 1024
Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 06.04.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 4:20 pm

Ne secam se.....
Nazad na vrh Ići dole
Marta Efimova Lundgren
Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Marta Efimova Lundgren

Ženski
Broj poruka : 19
Zasto volis tenis? : ....................................
Koliko volis tennis? :
Sta ste sanjali? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta ste sanjali? Right_bar_bleue

Datum upisa : 01.02.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 11:39 pm

1. Da sam dvostruki agent u Trecem svetskom ratu, a da zapravo radim samo za Ruse... I da su moji najblizi saradnici Aleksandr Efimov i Nikita Panfilov. :)

2. Da sam otkrila lek protiv side, zakrpila ozonski omotac i snimila seriju o katastrofi koja bi se desila ukoliko bi doslo do Treceg svetskog rata... Naravno, ja sam glumila glavnu spijunku koja tragicno gine na kraju serijala.... hahahahaha :)

3. Da me je jurila muslimanska mafija u Pakistanu da me isecka na delice, pa sam se sakrila u menjacnicu novca (ili banku, ne secam se) i pokusala da prosledim nekome kofer pun para.

4. Da sam prezivela pad aviona tako sto sam skocila na 10 m iznad zemlje...

5. Da me je moja nastavnica matematike terala da za nju krijumcarim dijamante (i da sam joj maznula par komada, pa sam pala u depresiju jer sam se probudila bez njih)

6. Da sam bila clan grupe najpoznatijih americkih gangstera, i zavrsila u bolnici, sa probusenom rukom... Posle toga sam presla na rusku stranu, pa je me Putin ucio karate i gadjanje iz pistolja...

6. Da sam studirala na Oksfordu, bila najbolji student, a onda presla da zivim u Holandiji i uplela se u neku preprodaju droge...

Sve u svemu, moji snovi su gluplji cak i od americkih akcionih filmova (a to je tesko postici).
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 11:48 pm

LOL KOJI SI TI LIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 11:58 pm

ma shta glupi.....kakwi snowi...krijumchar dijamnata hahaha LOL!
ja sam pre neki dan sanjala da killer queen i ja bezhimo od albanaca i preplivavamo neko more,jezero i spasemo se, jednom sam sanjala da se rafa doselio u zgradu prreko puta moje i da ga ja gledam kroz prozor....
Nazad na vrh Ići dole
Marta Efimova Lundgren
Marta Efimova Lundgren

Ženski
Broj poruka : 19
Zasto volis tenis? : ....................................
Koliko volis tennis? :
Sta ste sanjali? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sta ste sanjali? Right_bar_bleue

Datum upisa : 01.02.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 12:05 am

E to za Albance je vrh... :) Lepo od vas sto vam moji snovi ne deluju glupo, jer meni i svima u mojoj blizoj okolini deluju... :haha: To za dijamante, necete verovati, samo sto nisam zaplakala kad sam se probudila, trenutak pre toga sam drzala stvarcicu vrednu onoliko novca koliko ima Bil Gejts, a onda sam se probudila praznih ruku... lol!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 1:03 am

LOL......................
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
ivanna<3 Rafa
Studiras sa Federerom/Henin!
ivanna<3 Rafa

Ženski
Broj poruka : 535
Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 09.04.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 5:21 pm

Hihi, koji si lik!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 6:34 pm

nisu glupi......hahahahahahaaha al pobedila si sa krijumcharima dijamanata ....hahhaaa
a zamislite shta sam ja sinoc sanjala. uzhas...sanjala sam da sam trudna ...kakwa gloopost
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 6:37 pm

MOLIM VAS, PAZITE STA SAM JA SANJALA!!!

Ja sam sa nekoliko devojaka - Isidorom (mojom najboljom drugaricom ovako), nekom Makedonkom Ivanom (koja izgleda kao Marina Lizorkina (plavusa iz ruskog benda Serebro), u mom snu) i Bosankom Saskom (koja izgleda kao Ashley Tisdale, u mom snu). Kraj u kome se krecemo je skroz u rusevinama. Tu neka deca igraju fudbal. To je neki kraj na Kosovu (u mom snu, u stvarnosti bi to bio blok 45, ali u rusevinama). Mi smo dosle da pomazemo srpskom stanovnistvu koje tu zivi. U medjuvremenu, postale smo najbolje drugarice. U jednom trenutku, tu se stvara Ana (moja najbolja drugarica u normalnom zivotu), koja nas upozorava da nas lovi neka albanska mafija, koja zeli da smakne nas cetiri. Ana nam kaze da nas jure cetvorica tipova i da nam njihove slike. Ona nam kaze: "Ako vam zatreba pomoc, ako budete morale da bezite, na doku vas ceka camac, idite Belim Drimom ka Jadranskom moru, i onda bezite u Budvu. Tamo vas cekaju nase jedinice" (gde li to ona radi? Za FBI?)

Zajedno sa Anom, Isidora i ja ulazimo u jedan razruseni vrtic. Isidora kaze: "Ovo je bila moja soba u vrticu", a ja kazem: "Ovo je bio moj prvi vrtic". U tom trenutku, dolaze Ivana i Saska i kazu kako su primetile one tipove. Ana tu nestaje. Nas cetiri kidnemo u neki kafic, a bas tada jedan od mafijasa ulaze u kafic. Ja se sakrijem medju neke jakne, pa me on ne vidi. Medjutim, ja sam sigurna da je video ostale tri. On izlazi iz kafica, vrlo uzurbano. Nas cetiri sednemo za jedan stocic na terasi i pijemo sok. U jednom trenu, ja primetim laser na Saskinom celu, i cini mi se da je ona to primetila. Progutala je knedlu i rekla: "Volim vas, cure". Shvativsi sta je laser, ja povicem: "Saska!", ali kasno. U celo ju je pogodio metak iz snajpera (FUJ). Ona pada, a mi uzimamo njeno telo i nosimo je na taj camac. Ivana, koja zna da upravlja camcem, preuzima kormilo i vozi nas Belim Drimom. Isidora i ja odnosimo Saskino telo u neku kabinu, i tamo je polazemo na krevet. Tada ja uzmem i izvadim metak iz njenog cela (FUUUJJJ!!! A u snu mi to uopste nije bilo gadno!), a Isidora joj ocisti tu ranu. Nadjemo neko haljince i sminku, pa je obucemo i nasminkamo i ostavimo da lezi. "Eto, da nam ode lepa", kaze Isidora, a ja kazem: "Kakva je i bila". Tada nas Ivana obavestava da smo izasli na Jadransko more, i ja se budim.

NEBULOZA!!!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 9:07 pm

bila sam sa Kaiom po BGu i kada sam dosla un Grocku sanjala sam
setamo ja i kaia po Bg...i setamo mi i pricamo kada pocne da pada kisa i sidje fredi merkjuri sa neba(koja morbidnost) i kaze...
My dear girls i still love U...i ja i kaia se ukopamo ko debili i stojimo....ko moroni neki...posle sam se probudila morala sam da idem napolje to je bilo u popodnevnom odmoru
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 10:44 pm

1.sanjala sam da me juri ubica iz filma VRISAK
2.sanjala sam da padam sa Gloden Gate mosta
3.Ovajk san je bio najjaci:
Nalazim se u mojoj skoli i djokovic je delio majice sa svjim autogramom , ne znam kako ali sam se odjednom nasla u jednoj sobi sa njim....gledali smo klipove na you tube-u i smejali se...sa nama je bila jos neka devojka.....Otisla sam iz te sobe i okrenula se i videla kao ana (bila je obucena kao na AO) trci niz neke stepenice.....krenula sam za njom i vikala Ana , Ana......sisla sam niz stepenice i odmah iza coska je sedela ona na nekoj klupi i vezivala pertle.....prisla sam joj sa namerom da je upoznam , medjutim , podigla je glavu i rekla mi : Zdravo Sonja!!!
i tu sam se probudila.........
KOJI TRIP!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimePon Apr 14, 2008 11:41 pm

Ovo me uverava da ne sanjam samo ja uvrnute snove! icon_lol

Ja sam jedno sanjala da sam ja u skoli... Stojim pored ograde za stepeniste, na drugom spratu. Ali, prvog sprata i prizemlja nema, tu je odmah neki prostor, sve lici na Koloseum. Tu u centru stoji Novak Djokovic i servira neke lopte velicine kosarkaskih lopti i nekih drecavih boja. Ja hvatam neku drecavo ruzicastu... Ja pocnem da razmisljam kako da uverim roditelje i sestru da je zaista Nole odservirao tu loptu... Nebuloza!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 10:28 pm

e a slusajte ov morbidnost...dok sam ciala drugu Bolenovu kci sanjamja kao ja sam Meri Bolen i na nekom balu boli glava kako je extra...i zamoli mene tj meri bolen henri osmi za ples...ali henri osmi je u stvari Fred merkjuri...a ja znam da je on Fredi Merkjuri...zna i on ali nece da kaze...a kaia mi dvorska dama i nas dve nosimo neke kicerajske haljine...uzas brate...a sinoc sam sanjala da se kaia udala za rafu i sve nas pozvala da gledamo finale Rolan Garosa...i naravno rafa je odro Feda
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 11:07 pm

KillerQueen ::
e a slusajte ov morbidnost...dok sam ciala drugu Bolenovu kci sanjamja kao ja sam Meri Bolen i na nekom balu boli glava kako je extra...i zamoli mene tj meri bolen henri osmi za ples...ali henri osmi je u stvari Fred merkjuri...a ja znam da je on Fredi Merkjuri...zna i on ali nece da kaze...a kaia mi dvorska dama i nas dve nosimo neke kicerajske haljine...uzas brate...a sinoc sam sanjala da se kaia udala za rafu i sve nas pozvala da gledamo finale Rolan Garosa...i naravno rafa je odro Feda

:D :D :D hahahahahaa zezash me?
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 11:09 pm

bila sam sa Kaiom po BGu i kada sam dosla un Grocku sanjala sam
setamo ja i kaia po Bg...i setamo mi i pricamo kada pocne da pada kisa i sidje fredi merkjuri sa neba(koja morbidnost) i kaze...
My dear girls i still love U...i ja i kaia se ukopamo ko debili i stojimo....ko moroni neki...posle sam se probudila morala sam da idem napolje to je bilo u popodnevnom odmoru

zezash opet?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 11:27 pm

e a slusajte ov morbidnost...dok sam ciala drugu Bolenovu kci sanjamja kao ja sam Meri Bolen i na nekom balu boli glava kako je extra...i zamoli mene tj meri bolen henri osmi za ples...ali henri osmi je u stvari Fred merkjuri...a ja znam da je on Fredi Merkjuri...zna i on ali nece da kaze...a kaia mi dvorska dama i nas dve nosimo neke kicerajske haljine...uzas brate...
Ja sam takodje jednom sanjala da sam neka zena Henrija VIII! Ali, pojma nemam koja! Mislim da mu cak nisam bila ni zena, vec samo ljubavnica u tom snu... Uzas...

A sinoc sam sanjala da sam u selu, sedim za stolom ispred kuce i sa Norom Dzouns secem lubenicu!!!
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 12:35 pm

Ja sam sinoc sanjala nesto strasno,ali ne mogu sada da se setim sta je to bilo!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 4:22 pm

Ne mogu da se setim, ali znam da je imalo veze s skolom...
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 6:07 pm

SKOLA!!!!!JAOOOOO....... :x
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 6:30 pm

Mene ta zgrada progoni... Cak i u snovima...
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Koliko volis tennis? :

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 6:53 pm

hehe!!!!!! :o
Nazad na vrh Ići dole
ivanna<3 Rafa
ivanna<3 Rafa

Ženski
Broj poruka : 535
Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 09.04.2008

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitimeSre Apr 16, 2008 8:28 pm

Svasta vi sanjate!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Sta ste sanjali? Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste sanjali?   Sta ste sanjali? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste sanjali?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: