*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: JUANESs Sub Apr 12, 2008 10:25 pm | |
| sigurno ix znate ...la camisa negra, a dios le pido ...sqwe u swemu extra! :D | |
|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: JUANESs Ned Apr 13, 2008 12:29 am | |
| najjaca pesma je a dios le pido!!!!!!
un segundo mas de vida yo a Dios le pido Que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazón todos los días a Dios le pido que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazón todos los días a Dios le pido a Dios le pido | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: JUANESs Pon Apr 14, 2008 6:22 pm | |
| Mene je on ranije mnogo nervirao, a sada nemam neko misljenje o njemu. | |
|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: JUANESs Pon Apr 14, 2008 10:38 pm | |
| so te nervirao??????????? | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: JUANESs Pon Apr 14, 2008 11:33 pm | |
| Pojma nemam. Mozda zato sto su mnogo pustali onaj njegov prvi hit, pa me je iziritirao. | |
|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: JUANESs Pet Maj 02, 2008 1:15 pm | |
| ja sada mnogo volim pesme volverte a ver,me enamora, y es por ti, te busque(sa nelly furtado) ...ma obbozhavam ga i swe me pesme jako potsecaju na raficu | |
|