| Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a | |
|
+3*Anja* FairyQueen *~*tasha Nadalcica*~* 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:30 pm | |
| Russia 2 1 Czech Republic
R1 - M.SAFIN (RUS) def. T.BERDYCH (CZE) 6-7(5) 4-6 6-3 6-2 6-4 R2 - R.STEPANEK (CZE) def. I.ANDREEV (RUS) 6-3 6-2 6-4 R3 - I.ANDREEV / N.DAVYDENKO (RUS) def. R.STEPANEK / P.VIZNER (CZE) 3-6 6-3 7-5 6-4 R4 - I.ANDREEV (RUS) v T.BERDYCH (CZE) R5 - M.SAFIN (RUS) v R.STEPANEK (CZE)
Argentina 1 1 Sweden
R1 - D.NALBANDIAN (ARG) def. T.JOHANSSON (SWE) 6-2 5-7 6-4 6-2 R2 - R.SODERLING (SWE) def. J.ACASUSO (ARG) 6-0 6-4 6-1 R3 - G.CANAS / D.NALBANDIAN (ARG) v J.BJORKMAN / R.LINDSTEDT (SWE) R4 - D.NALBANDIAN (ARG) v R.SODERLING (SWE) R5 - J.ACASUSO (ARG) v T.JOHANSSON (SWE)
USA 2 0 France
R1 - A.RODDICK (USA) def. M.LLODRA (FRA) 6-4 7-6(3) 7-6(5) R2 - J.BLAKE (USA) def. P.MATHIEU (FRA) 7-6(5) 6-7(3) 6-3 3-6 7-5 R3 - B.BRYAN / M.BRYAN (USA) v A.CLEMENT / M.LLODRA (FRA) R4 - A.RODDICK (USA) v P.MATHIEU (FRA) R5 - J.BLAKE (USA) v M.LLODRA (FRA) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:33 pm | |
| ovo si mogla samo da dodas u onu drugu temu ali OK je...ja navijam za Rusiju i Ameriku...koja kombinacija | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:34 pm | |
| heh keve mi!! e protiv koga mi bese igramo? | |
|
| |
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:38 pm | |
| ma ok je...mi igramo tek u septembru protiv Ceske | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sub Apr 12, 2008 8:39 pm | |
| A to nece biti kod nas, jel da? | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Ned Apr 13, 2008 11:14 pm | |
| U polufinale su prosle:
SPANIJA RUSIJA ARGENTINA SAD
Polufinalni mecevi ce se igrati 19,20. i 21. septembra, a parovi su:
Spanija-SAD Rusija-Argentina | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pon Apr 14, 2008 11:37 am | |
| Španija protiv Amerike? Uuuuu, biće gusto.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pon Apr 14, 2008 3:07 pm | |
| Axa...al ja se nadam da ce igrati u Spaniji | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pon Apr 14, 2008 6:19 pm | |
| - rafalicious ::
- Španija protiv Amerike? Uuuuu, biće gusto....
Bice vrlo gusto, pogotovo ako se bude igralo u SAD. | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pon Apr 14, 2008 10:30 pm | |
| ajde da sledec godine mi igramno sa Spanijom u BG Areni!!!!!!!!TO BI BILO EXTRA!!!!!!!samo bi ubila neko dete koje skuplja loptice pa bih se ugurala na teren..... :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pon Apr 14, 2008 11:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sre Apr 16, 2008 3:05 pm | |
| Srbi putuju u Slovačku za opstanak u Svetskoj grupi Devis kupa! | | | 16.04.2008. (13:20) | | Pregleda: 35 | | |
Devis kup reprezentacija Srbije u septembru putuje u Slovačku, gde će se sastati sa reprezentacijom ove zemlje u okviru plej-ofa za opstanak u Svetskoj grupi Devis kupa.
Iako tačan grad i podloga održavanja nisu poznati, izvesno je da će se mečevi odigrati u periodu od 19. do 21. septembra i da ulogu favorita ima naš tim.
Obzirom na težinu celokupnog žreba, naši teniseri mogu da budu zadovoljni ishodom istog, jer Slovaci nemaju ni jednog predstavnika u prvih 100 na svetu.
Najbolje rangirani igrač Slovačke je Lukas Lacko, 149. na svetu. Slede Dominik Hrbati (195), Karol Bek (231)...
Naši rivali su nešto jači u dublu, jer će u svom timu najverovatnije imati Majkla Mertinaka, 47. na ATP listi u konkurenciji parova. Međutim, naša prednost je i u tom aspektu, jer ćemo ako se sve bude odvijalo po planu, imati iskusnog Nenada Zimonjića.
Na današnjem žrebu održanom u Londonu (sedište ITF), Srbija nije bila nosilac i kao takva mogla je da izvuče selekcije: Australije, Hrvatske, Rumunije, Austrije, Belgije, Izraela i Koreje.
Parovi plej-ofa za opstanak u Svetskoj grupi:
Čile vs. Australija Velika Britanija vs. Austrija Švajcarska vs. Belgija Hrvatska vs. Brazil Izrael vs. Peru Holandija vs. Južna Koreja Rumunija vs. Indija Slovačka vs. Srbija sorry nisam znala gde drugo da stavim ovo :) |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sre Apr 16, 2008 3:44 pm | |
| Ma nista, hvala na ovavestenju Bzvz sto igramo sa Slovackom,da igramo sa Izraelom igrali bi kod nas, a da igramo sa Hrvatskom ili Korejom zreb bi odlucio...U svim drugim slucajevima smo gosti... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sre Apr 16, 2008 4:16 pm | |
| Dobro, ali sta su Slovaci? | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sre Apr 16, 2008 11:14 pm | |
| a mi bi trebali da igramo sa Cesima u BG Areni u septembru....jel to stoji???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Sre Apr 16, 2008 11:28 pm | |
| Pa nemam pojma, al znam da sa Slovacima igramo 19. 20 i 21. septembra... | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Čet Apr 17, 2008 11:39 am | |
| Ja nemam pojma sa kim bi trebali da igramo.....Sad mi je samo FED cup vazan!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Čet Apr 17, 2008 1:46 pm | |
| ne igramo sa slovacima vec sa cesima...jedino ako nije doslo do izmene u zrebu ali znam da sam cula da dolaze stepanek i berdih | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Čet Apr 17, 2008 11:53 pm | |
| Ja sam čula da igramo sa Slovacima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pet Apr 18, 2008 10:34 am | |
| iju cesi ili slovaci???iskreno meni je sva to isto....hahahaha | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pet Apr 18, 2008 1:13 pm | |
| Pa i nije baš isto. Česi imaju neke dobre tenisere npr. Berdych, Stepanek...a Slovaci mislim da nemaju nikog u prvih 100! | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pet Apr 18, 2008 2:19 pm | |
| Da, ali ja verujem u nase tenisere. | |
|
| |
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a Pet Apr 18, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a | |
| |
|
| |
| Evo i ostalih parova cetvrtfinala Davis Cup-a | |
|