| AUTOGRAMI | |
|
+4sonjica93 *Certified Nadal addict* FairyQueen *~*tasha Nadalcica*~* 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Sub Apr 12, 2008 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Sub Apr 12, 2008 4:50 pm | |
| Ja ovako imam Noletov...a sa interneta imam Rafin,Federerov, Rodikov... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Sub Apr 12, 2008 6:16 pm | |
| ja sa interneta imam Fredijev i rafin i anin i jjin...ali volela bih da mogu ovako da uzmem od Rafe i Andya9posto od Fredija ne mogu).... | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Sub Apr 12, 2008 9:03 pm | |
| I ja bih volela da uzmem Rafin ovako... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Sub Apr 12, 2008 10:28 pm | |
| Ja bIh NAJVISHE NA SWETU ZHELELA DA IMAM RAFIN AUTOGRAM! I TO BI MU DALA NA MOBILNI DA MI SE POTPISHE! | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 12:29 am | |
| Ma ja bih mu dala gde god hoce!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 12:31 am | |
| ja imam autogram od tijane dapcevic a sa neta imam anin , rafin , jlo , avril , britney.... najvise bih volela da dobijem anin autogram , i hocu 23 aprila......ah da i rafin , federerov , masin..... | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 12:37 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 10:46 am | |
| da....shta je 23.aprila? ma JA SAMO HOCU NJEGOV AUTOGRAM!!!!! AAAAA ali iskreno....mnogo vishe bi mi zhachilo da razgovaram i upoznam se sa njim | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 12:48 pm | |
| ja imam autogram od VIKTORA TROICKOG, ILIJE BOZOLJCA, ZELJAKA JOKSIMOVICA, DJORDJA PANTICA itd... a sa neta imam od NOLETA, JJ ANE i skoro svih ostalih tenisera i poznatih licnosti koje volim | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 2:34 pm | |
| pa 23 aprila Ana Ivanovic ceka fanove na bazenima `11 april`....jel idete????Ja cu bezati i iz skole ako bude trebalo.....i ovako imam doktora kojem je refleks da se uhvati za opravdanja kada udjes u ordinaciju.......kad bi mu rekao : Videla sam zmiju....on bi mi dao opravdanje na 2 nedelje zbog pretrpljene traume..... | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 4:19 pm | |
| Extra!!! A u koliko sati? Verovatno cu ici... | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Apr 13, 2008 4:34 pm | |
| hehe lepo se provedite chicas~ daj i meni jedno opravdanje | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Uto Apr 22, 2008 9:32 pm | |
| | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Ned Jun 01, 2008 6:28 pm | |
| Sa neta imam preko 100 autograma, owako imam Autograme od Ruslane, Beauty Queens i Kalomire, a wolela bih Mashin, Anin, JJin, Noletow(od wecine tenisera), Rose McGowan,... | |
|
| |
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Čet Jun 05, 2008 3:47 pm | |
| eo owako drugarica iz mallorce mi je poslala rafin poster koji je ON lichno potpisao!!! pa ok msm autogram mi nish ne znachi ali saznanje da e dotakao taj poster :clown: | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AUTOGRAMI Čet Jun 05, 2008 8:42 pm | |
| Ja imam od skoro svih nasih odbojkasica: Anje Spasojevic, Ivane Djerisilo-Stankovic, Vesne Citakovic-Djurisic, Suzane Cebic, Jelene Nikolic... A volela bih da imam od jos njih milion! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: AUTOGRAMI | |
| |
|
| |
| AUTOGRAMI | |
|