| kritike | |
|
+22mmmm ~*ANA IWANOWIC*~ *Anja* Kaćka#94 rafalicious Perkica Nadal mi bebe sonjica93 *Joansie* Alex&Denis Ana Ivanovic fan `Unique` *AnY*SweeT*FairY* Maria Sharapova **Mizza** **Djuki**# *Tica* FairyQueen dachatzr *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 *Certified Nadal addict* 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Ned Jun 08, 2008 12:09 am | |
| OK Kaia, kako ti kazes. otvorila sam topic u forumu "Obavestenja", tu mozete da kazete sve sto ste imale, a ovde nema vise spama... | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: kritike Pon Jun 09, 2008 12:35 pm | |
| KRITIKA NEMA......FORUM JE EEEXTRAAAAAA........ THE BEST!!! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Uto Jun 10, 2008 12:23 am | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Uto Jun 10, 2008 12:47 am | |
| - Rafa_Es_Mi_Vida!!!!! ::
- hvala
| |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: kritike Uto Jun 10, 2008 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Sub Jun 14, 2008 3:58 pm | |
| anjica je dosta zasluzhna za to! kao i jowa i seki! | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Sub Jun 14, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Ned Jun 15, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: kritike Sub Jul 26, 2008 11:38 pm | |
| e owako owo je 4um o tenisu,ne o rafi zar ne? malo je glupo da stoji rafina slika za banner,sta ako ima onix koji ne wole rafu... | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Ned Jul 27, 2008 9:13 pm | |
| - **Mizza** ::
- e owako owo je 4um o tenisu,ne o rafi zar ne?
malo je glupo da stoji rafina slika za banner,sta ako ima onix koji ne wole rafu... U pravu si, uskoro cemo naci neku noviju sliku i postaviti... OK? | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: kritike Ned Jul 27, 2008 10:20 pm | |
| pa sada je rafa jer je on osvojio Wimbldon... | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Sre Jul 30, 2008 9:17 pm | |
| Pa shta ako je forum o tenisu a ne o rafi, Rafa je teniser zar ne? proglashen za najboljeg 2008 zar ne? stoga cje on josh ostati... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kritike Sub Avg 02, 2008 5:42 pm | |
| - **Mizza** ::
- e owako owo je 4um o tenisu,ne o rafi zar ne?
malo je glupo da stoji rafina slika za banner,sta ako ima onix koji ne wole rafu... Delimično se slažem. Mislim da je bilo sasvim OK da stoji Rafina slika s trofejem s Wimbledona, ali isto tako mislim da je na banner trebalo uključiti i Venus, Zikija, Nestora i ostale... Ja sam najviše volela onaj banner sa teniserima i teniserkama koji su trenutno najbolji. Ali, priznajem da promena prija. Ovaj novi banner (roze s Rafom) je mnogo lep i super je urađen, ali šta ako neki novi član ne voli Rafu, vidi da je forum Rafa-orijentisan i neće da se prijavi? | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Sub Avg 02, 2008 6:11 pm | |
| Ewo stawila sam dosta novih slika...sha kazhete ako ne walja odma recte da menjam | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: kritike Sub Avg 02, 2008 6:14 pm | |
| Ovaj banner je sasvim odgovarajući, vrlo mi se dopada. I sličice su preslatke, pogotovo ona kuca! | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Sub Avg 02, 2008 6:34 pm | |
| ^^^drago mi je da tako mislish...hvala
shta kazhu ostali? | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: kritike Pon Sep 08, 2008 11:35 pm | |
| Evo ovako...Da kazem imam malo kritika..Ovde ima dosta spama...Koje bih mod trebao da obrise a posto ne radi svoj posao treba malo ga urediti..I ne svidja mi se malo sto na naslovnoj strani stoji nadal i muski deo tenisera...Presla sam ceo ovaj folder o kritikama i ne slazem se sa nekima posto je ovo forum o svim teniserima a ne samo o rafi i muskom delu tenisera..I ne bih bilo u redu da samo stoje oni zato sto ima i drugih tenisera i teniserki..Promenite malo boju zato sto je forum ceo u crnom,neka to budu malo veselije boje...Rekla sam svoje misljenje... | |
|
| |
N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: kritike Sre Maj 13, 2009 3:15 pm | |
| ovako...jedino mi se nesvidja sto je tema toliko tamna...ostalo je soooper! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: kritike Sre Maj 13, 2009 3:55 pm | |
| I meni je to u početku smetalo,ali sad sam se navikla...:D | |
|
| |
| Naslov: Re: kritike Pet Maj 15, 2009 10:18 pm | |
| Probaću da promenim temu, da je malo osvežim, čim provalim kako se to radi! | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: kritike Ned Maj 31, 2009 2:33 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: kritike Ned Maj 31, 2009 3:50 pm | |
| meni je ok...ali owaj logo i ikonice stoje josh od pre hrista ne ozbiljno,da li owde josh dolaze neki admini? | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| |
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: kritike Pon Jun 08, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: kritike | |
| |
|
| |
| kritike | |
|