| Zasto mrzim novinare i komentatore? | |
|
+6rafalicious FairyQueen *Certified Nadal addict* sonjica93 Marta Efimova Lundgren *Joansie* 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sre Apr 09, 2008 9:21 pm | |
| E, Jowa mi je jos davno dala odobrenje da ovde otvorim ovu temu, ali ja nikako da nadjem vremena. Evo sad!
Znate, ja pokazujem veliku netrepljivost prema sportskim novinarima. Ustvari, prema novinarima uopste. Zasto? Hm, kako to da objasnim?
Evo, uzecu za primer Novaka Djokovica.
Zasto volim Novaka Djokovica?
- jer je sjajan teniser.
- jer je uspeo u tenisu, iako je iz jedne drzave kao sto je Srbija, koja tada nije davala ni pet para na tenis.
- jer je beskrajno harizmatican i ume da se nasali.
Pazite, nigde nisam rekla: "Jer je Srbin!"
Sada, zasto neki ljudi NE vole Novaka Djokovica?
- zbog novinara
Zasto zbog novinara?
Jednostavno je.
- Secate se kada je Novak poceo da imitira druge tenisere? Da? Uradio je to na jednom mecu. Uradio je i na sledecem. Na onom posle nije. Novinari su ga pitali da li ce ponovo da imitira. On je rekao da nece. Oni su odmah napravili neke zblanute face itd. OMG! Da li ste vi dosli da slikate NDj kako imitira druge tenisere, ili da ga ispitujete o danasnjem mecu? I, tako, radi marketinga, novinara i slicnih budala, on je imitirao. I, naravno, mnogima se to nije svidelo. Ne krivim njih. Ni Novaka, on se jednom nasalio. Ali, novinari ne shvataju kada je vrag odneo salu.
- Vratimo se na temu "Srbija". Eto, on je Srbin. A svi znamo, kada je neko s nasih prostora uspesan u svetu, mediji i politicari u njega gledaju kao u Boga. Politicari ga pozivaju da ucestvuje u njihovim kampanjama, i on do sada ni na jednu nije pristao (hvala Bogu, njegovo je da igra tenis, a ne da se bavi politikom). Novinari... e, oni tek preteruju. Kite ga, kite i tako ga prekite. Komentatori su jos gori. Kada prenose neki mec, kada Novak dobije poen - dobije ga zahvaljujuci svojoj vestini. Kada protivnik dobije poen - protivnik je imao srece. Hello! S koje ste vi planete, komentatori? Protivnik je u tom trenutku jednostavno bio bolji. Ali, vi to ne mozete da kazete. Srpska posla, eto sta je to.
- I smaraju, i smaraju, i smaraju. U svakom broju, mora da ima nesto o Novaku, inace ce se taj broj manje prodati. Tako da nece Novak biti kriv ako smori narod pre vremena. Krivi ce biti novinari. Koriste ga za sve, za svaku vrstu licne promocije, jer je popularan i uspesan. Samo sto ne pocnu da brisu pod njime.
Verujem da se neki nece slagati sa mnom. I ne krivim ih. Ovo je moje misljenje.
Nadam se da ste sada razumeli zasto ne podnosim novinare i komentatore, pogotovo srpske. | |
|
| |
Marta Efimova Lundgren Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 19 Godina : 31 Location : Holandija, Francuska, Rusija :-) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sre Apr 09, 2008 10:26 pm | |
| Donekle se slazem sa tobom. Nole je odlican teniser, a u Srbiji se bavi svime osim tenisom. Reklamira banke, kola, telefone itd. Postao je neka vrsta srpskog brenda koji se voli samo dok pobedjuje, i to neki ljudi koriste samo da bi na njemu zaradjivali pare. Sto se tice komentatora, ja tu imam malo drugacije misljenje. Ljudima je posao da realno komentarisu mec, to je istina, ali mislim da je u redu da malo podizu moral gledaocima, narocito kad je Novak u pitanju, trenutno jedna od retkih svetlih strana Srbije. Pa sta ako je Nole pogresio? Mi volimo da cujemo da se protivniku posrecilo. Takvi smo mi Srbi. A sto se tice novinara, apsolutno si u pravu. Vremenom ce uciniti da Novak Djokovic, ni kriv ni duzan, dosadi vecini ljudi u Srbiji. Teraju ga da do besvesti ponavlja neke sale ne bi li strpali nesto para u svoj dzep. Ali novinari na tom reklamiranju zaradjuju i mi tu nista ne mozemo, a pravim Noletovim fanovima on nikada nece dosaditi. Bar se nadam. :| Ali posto znam da si uzela Novaka kao primer (i to veoma dobar primer), mogu da ti kazem samo ovo: novinari postoje i postojace dok je ljudi na ovom svetu. Oni se bave takvim poslom, i mi tu ne mozemo nista, sem da ih volimo ili ne volimo, i da pokusamo da makar malo izmaknemo njihovom uticaju. Uostalom, svi su novinari takvi. I ne samo srpski. I, jos samo nesto: tema ti je odlicna! :) | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sre Apr 09, 2008 10:32 pm | |
| ne volim novinare jer SUVISE preuvelicavaju price.....Mislim da si i pola stvari za Britney izmislili...... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Čet Apr 10, 2008 12:21 pm | |
| - Marta Efimova Lundgren ::
- A sto se tice novinara, apsolutno si u pravu. Vremenom ce uciniti da Novak Djokovic, ni kriv ni duzan, dosadi vecini ljudi u Srbiji. Teraju ga da do besvesti ponavlja neke sale ne bi li strpali nesto para u svoj dzep. Ali novinari na tom reklamiranju zaradjuju i mi tu nista ne mozemo, a pravim Noletovim fanovima on nikada nece dosaditi. Bar se nadam. :|
Ali posto znam da si uzela Novaka kao primer (i to veoma dobar primer), mogu da ti kazem samo ovo: novinari postoje i postojace dok je ljudi na ovom svetu. Oni se bave takvim poslom, i mi tu ne mozemo nista, sem da ih volimo ili ne volimo, i da pokusamo da makar malo izmaknemo njihovom uticaju. Uostalom, svi su novinari takvi. I ne samo srpski.
I, jos samo nesto: tema ti je odlicna! :) Ovo sto si rekla je sjajno... Hvala na pohvali za temu, morala sam negde da izlijem svoj bes prema tim stvorenjima... Naravno, nece ih ova moja tema sve izbrisati s lica zemlje, bice njih i dalje, ali... Mogu malo da ih ogovaram, zar ne? | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Čet Apr 10, 2008 1:59 pm | |
| nerviraju me komentetori jer nemaju pojma ...onaj vishkovic nema blage veze o rafi zna samo statistichke podatke...bzvz i prawi se da zna neshto....a i chesto lupa..nerira me shto novinari MALTRETIRAJU i izhmishljaju gluposti...znam da ce nasha jowa kad postane novinar biti extra i poshtena! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Čet Apr 10, 2008 2:46 pm | |
| Naravno! Jowa ima da bude pravi novinar, a ne neko ko maltretira poznate i nervira citaoce! Slazem se za Viskovica. Pravi komentator treba da poznaje svoju "materiju" (da se tako izrazim), a ne samo da cita sta pise na ekranu! A verujem da gledaoce zanima da cuju nesto vise. | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Čet Apr 10, 2008 5:27 pm | |
| Ne znam da li ste culi ovo : Kad je Nadal 2007 osvojio RG nas komentator je rekao da Nadal zna samo 30 reci engleskog.Pa sta???? Ili kad je Rafa pricao na spanskom i neko je prevodio na francuski ali je prevodilac sve pogresno preveo.....Kad je Nadal rekao da je Fed extra igrac ova je preveo : JA sam extra igrac....Cela publika krenula UAAAAAA!!!!!!!!Mogu da zamislim facu Nadalovu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Čet Apr 10, 2008 6:20 pm | |
| PA, TO VAM JE NEPROFESIONALNOST!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sub Apr 12, 2008 6:23 pm | |
| joj hvala za owu ja cu se stvarno truditi da ne budem pristrasna...a znate sta me najvise nervira???kada cujem ili procitam clanak nepismenog novinara...a neke novinare mrzim jer: -preuvelicavaju -lazu -subjektivni su -hiperbola im je omiljena stilska figura -ne znaju da se izrazavaju -utripovani su | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sub Apr 12, 2008 9:53 pm | |
| I novinari i komentatori, sve su to ista fela! Odvratni su mi!
A evo i zašto: jer ne znaju objektivno da prenose teniske mečeve; jer druge tenisere, pogotovu Nadala i Federera, jer su bolji od Đokovića, mnogo puta srozavaju na sve načine da bi ovog našeg uzdigli u nebo; totalno su neprofesionalni - odakle pravo komentatoru (mislim da je to bio Visković) da kaže da je Mirka (Fedova devojka) debela, te da joj treba dijeta itd. I to još na nacionalnoj televiziji! A za Rafu da ne pominjem šta sve priča; te kako neće izdržati njegova kolena; te kako je uneo previše ugljenih hidrata (??!!); pa kako je pitanje dokle će on moći ovako... Mislim, ovo stvarno nema smisla!
A tek novine! Čim pobedi to su pune strane! Ceo sportski deo samo o tenisu - uglavnom o Đokoviću; a eto još jedne stvari koja mi smeta - Anu i JJ često zaboravljaju, kao da se njihov uspeh ne računa. A kad izgubi...e onda niti ima slike, jedva da napišu dve rečenice o tome. Srpska posla!
Ja Đokovića nikada nisam volela, oduvek mi je nekako antipatičan, ali su tome verovatno dopreneli i mediji. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Ned Apr 13, 2008 12:32 am | |
| slazem se u svemu , narocito u poslednjim pasusima..... | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Ned Apr 13, 2008 1:47 pm | |
| - Marta Efimova Lundgren ::
- Donekle se slazem sa tobom. Nole je odlican teniser, a u Srbiji se bavi svime osim tenisom. Reklamira banke, kola, telefone itd. Postao je neka vrsta srpskog brenda koji se voli samo dok pobedjuje, i to neki ljudi koriste samo da bi na njemu zaradjivali pare.
Sto se tice komentatora, ja tu imam malo drugacije misljenje. Ljudima je posao da realno komentarisu mec, to je istina, ali mislim da je u redu da malo podizu moral gledaocima, narocito kad je Novak u pitanju, trenutno jedna od retkih svetlih strana Srbije. Pa sta ako je Nole pogresio? Mi volimo da cujemo da se protivniku posrecilo. Takvi smo mi Srbi.
A sto se tice novinara, apsolutno si u pravu. Vremenom ce uciniti da Novak Djokovic, ni kriv ni duzan, dosadi vecini ljudi u Srbiji. Teraju ga da do besvesti ponavlja neke sale ne bi li strpali nesto para u svoj dzep. Ali novinari na tom reklamiranju zaradjuju i mi tu nista ne mozemo, a pravim Noletovim fanovima on nikada nece dosaditi. Bar se nadam. :|
Ali posto znam da si uzela Novaka kao primer (i to veoma dobar primer), mogu da ti kazem samo ovo: novinari postoje i postojace dok je ljudi na ovom svetu. Oni se bave takvim poslom, i mi tu ne mozemo nista, sem da ih volimo ili ne volimo, i da pokusamo da makar malo izmaknemo njihovom uticaju. Uostalom, svi su novinari takvi. I ne samo srpski.
I, jos samo nesto: tema ti je odlicna! :) potpuno se slazem sa tobom!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Ned Apr 13, 2008 2:02 pm | |
| evo jos jedne lazi novinara Švedski sajt Tennistalk montirao ljubavnu romansu Novaka i Maše Novak Đoković i Marija Šarapova zajedno su proveli veče u jednom klubu u Majamiju. Da, ali tu su bili još i Džejms Blejk, Endi Rodik, Serena i Venus Vilijams, Fernando Verdasko, Felisijano Lopez... Internet sajt Tennistalk.com objavio je pre tri dana „ekskluzivne“ fotografije Srbina i Ruskinje u ludom provodu, iskoristivši to kao dokaz da su se njih dvoje konačno smuvali. Ovaj sajt je uz tri slike iz noćnog kluba „Opijum garden“ objavio i snimak na kome se vidi da Đoković i Šarapova najpre sede u separeu. Sledeća scena je kako Marija, njena prijateljica, glumica Kamil Bel, i agent odlaze zajedno u džip, a posle nekoliko minuta dolazi i Novak i seda na zadnje sedište, pored Šarapove. U propratnom tekstu stoji da su Sibirka i Beograđanin u klubu „Opijum“ u Majamiju razmenjivali nežnosti i dobro se zabavljali uz šampanjac. Prema pisanju Tennistalk.com, Novak i Marija su napustili klub oko 1.30 iza ponoći. Ipak, moderatori ovog sajta su, svesno ili nenamerno, zaboravili da spomenu da je ovo zapravo bio parti za učesnike na turniru iz masters serije. Njemu su prisustvovali i mnogi drugi teniseri i teniserke, o čemu svedoče i fotografije na zvaničnoj internet prezentaciji turnira u Majamiju. U društvu Novaka i Marije bila je dobra drugarica Ruskinje, 22-godišnja američka glumica Kamil Bel. No, vispreni paparaci su ih u jednom momentu uhvatili same, i eto „dokumentovane“ priče da su njih dvoje u šemi. Slučajno ili ne, tek juče je bilo nemoguće na ovom sajtu videti Mašine i Noletove fotografije, a sve je više ljudi koji ostavljaju komentare da je reč o insinuacijama. Odranije je poznato da je Novak srećno zaljubljen u izvesnu Jelenu Ristić iz Beograda. Autoru teksta na švedskom sajtu Tennistalk.com, koji su preneli brojni mediji širom sveta, potkrala se još jedna greška. U članku sa naslovom „Đoković se provodi u ‘Opijumu’“ stoji kako portal ima objašnjenje za Novakovo loše izdanje u Majamiju i navodi se da je treći teniser sveta u jutro posle ove žurke izgubio od 122. igrača na ATP. Prava je istina da je zabava na kojoj su urađene fotografije bila 26. marta, a da je Nole dva dana kasnije izgubio od Kevina Andersona, u drugoj rundi turnira čiji je prošle godine bio pobednik. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Pon Apr 14, 2008 6:27 pm | |
| - rafalicious ::
- A tek novine! Čim pobedi to su pune strane! Ceo sportski deo samo o tenisu - uglavnom o Đokoviću; a eto još jedne stvari koja mi smeta - Anu i JJ često zaboravljaju, kao da se njihov uspeh ne računa.
A kad izgubi...e onda niti ima slike, jedva da napišu dve rečenice o tome. Srpska posla! Ovo je potpuno tacno! I slazem se s tobom! Sto se tice traca o Noletu i Masi, u inat novinarima NECU da verujem u to, k'o sto nikada nisam ni verovala! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 11:11 am | |
| Pa da,tako su u jednim novinama(cini mi se revija 92) napisali da je Masa u ruskoj mafiji i da ona ima zadatak da smuva Noleta.Kakve nebuloze ljudi pisu samo da bi prodali novine!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 3:37 pm | |
| :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 5:29 pm | |
| Pa,da................. :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 5:32 pm | |
| RUSKA MAFIJA????????????????????????????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 5:51 pm | |
| Ma naravno da to nije istina......o tome pricam!!!!!!!!! Ovo je tema zasto mrzim novinare i komentatore,to je jedna od cinjenica!!!! | |
|
| |
Love_Roger Upoznajes Nadala/Sharapovu!
Broj poruka : 260 Godina : 31 Location : na sedmom mesecu Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 6:05 pm | |
| komentatore i novinare mrzim zato sto im se na konferenciji za stampu kaze jedno a oni pisu drugo samo da bi im se novine prodale. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 10:18 pm | |
| Ma oni pišu šta njima odgovara i šta im donosi dobrar tiraž, e sad što to nema veze sa pravim izjavama, to je druga stvar... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 11:13 pm | |
| Pa ,naravno................. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Uto Apr 15, 2008 11:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? Sre Apr 16, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto mrzim novinare i komentatore? | |
| |
|
| |
| Zasto mrzim novinare i komentatore? | |
|