*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: THE DOORS Sub Apr 05, 2008 4:13 pm | |
| :D :D :D :D :D EXTRA GRUPA! JIm morrison je bio presweet shteta shto se predozirao :( | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: THE DOORS Sub Apr 05, 2008 5:54 pm | |
| Moja keva je tako nalozena na ovu grupu... Navukla je i mene! Kada je bila mlada, lozila se na njega kao sto se sada ja lozim na neke ljude... Stedimo pare da odemo u Pariz na njegov Sveti grob... Muzika im je tako ekstra!!! Obozavam ih!!! | |
|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: THE DOORS Ned Apr 06, 2008 11:18 pm | |
| Joj svi lepi poymirali...i svi koji su lepo pevali...nee fer | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: THE DOORS Pon Apr 07, 2008 7:49 pm | |
| Pa, Jowo, postoji objasnjenje za to! Oni su, jednostavno, bili isuvise dobri, isuvise ludi i isuvise ispred svog vremena da bi ziveli sa budalama oko sebe!
Kako obozavam onu cuvenu Jimmyjevu izjavu: "I am the lizard king. I can do anything. | |
|