| FREDDIE MERCURY!!!!!! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: FREDDIE MERCURY!!!!!! Ned Mar 30, 2008 2:51 am | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Ned Mar 30, 2008 12:16 pm | |
| Da Kaia u pravu si ovo ja najmanje sto mozemo da ucinimo da uspomena na njega nikada ne umre...Bio je i ostao najbolji vokal svog vremena a iskreno msilim da ga niko jos uvek nije premsaio...FREDDIE WAS,FREDDIE IS,FREDDIE WILL BE THE BEST!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 12:35 am | |
| tako je KAO SHTO PISHE U TVOM POTPISU DO I NEED THIS SPECIAL DAY TO HAVE U IN MY MIND,A DAY WITHOUT THINKING OF U IS VERY HEARD TO FIND !!! FREDDIE WE HAVE MEMORIES THEY WILL NEVER GO AWAY U WILL NEVER BE FORGOTTEN U ARE REMEMBERED EVERY DAY | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 4:41 pm | |
| - Rafaela ::
- tako je KAO SHTO PISHE U TVOM POTPISU DO I NEED THIS SPECIAL DAY TO HAVE U IN MY MIND,A DAY WITHOUT THINKING OF U IS VERY HEARD TO FIND !!!
FREDDIE WE HAVE MEMORIES THEY WILL NEVER GO AWAY U WILL NEVER BE FORGOTTEN U ARE REMEMBERED EVERY DAY :D :D :D :D | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 4:44 pm | |
| Joj sada slusam Mr Bad guy...lepo kaze covek to mu je sudbina bila!!!Svaka mu cast!!!Obozavam ga u svakom smislu iskreno svaki njegov pokret je bio kao pravi blagoslov za nas smrtnike...OBOZAVAM GA!!!WE WILL NEVER LET HIM GO!!!NEVER NEVER NEVER | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 8:30 pm | |
| yes...jowa je u fazi tuge i patnje za njim....ali vremenom ce se navici na chinjenicu da ga nikada necemo videti ni chuti uzhivo :cry: ali iako nije sa nama nikada ga necemo zaboraviti!!! NIKADA!! JER JE BIO JEDINSTVENA LICHNOST RESPECT FREDDIE WE LOVE U ! :santa: ( freddie i montserat caballe pewaju pesmu BARCELONA) njegowa pesma u duetu sa shpanskom operskom pewachicom MONTSERAT CABALLE koju je obozhavao i kojoj se najvishe divio BARCELONA BARCELONAAAA,VIVA,BARCELONAAAA F: i had this perfect dream M:un sueno me envolvio F:this dream was me and u M:tal vez estas aqui F:now my dream is coming true F:the wind is a gentle breeze M: el me hablo de ti F:the bells are ringing out M:el canto vuela they're calling us together guiding us forever wish my dream would never go away Barcelona-it was the first time that we met Barcelona-how can i forget? the moment that u stepped into the room u took my breath away Barcelona-la musica vibro Barcelona- y ella nos unio and if god is willing we will meet again someday let the song begin -dejalo nacer Let the music play -ahhhhhhhh... Make the voices sing -nace un gran amor Start the celebration -van a mi And cry -grita Come alive -vive And shake the foundations from the skies Ah,ah,shaking all our lives Barcelona - such a beautiful horizon Barcelona - like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar Barcelona - suenan las campamas Barcelona - abre tus puertas al mundo If God is willing -if God is willing If God is willing Friends until the end Viva - barcelona | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 8:33 pm | |
| Mister bad guy Let's go chasing rainbows in the sky It's my invitation Let's all take a trip on my ecstasy
I'm Mr bad guy, yes I'm everybody's Mr bad guy Can't you see I'm Mr Mercury Oh, spread your wings and fly away with me
Your big daddy's got no place to stay Bad communication I feel like the President of the USA
Mr bad guy, yes I'm everybody's Mr bad guy Can't you see I'm Mr Mercury Oh, spread your wings and fly away with me
I'm Mr bad guy, they're all afraid of me I can ruin people's lives Mr bad guy, they're all afraid of me It's the only way to be That's my destiny Mr bad guy, Mr bad guy, bad guy
It's the only way for me It's my destiny, oh yeah
Mr bad guy, yes I'm everybody's Mr bad guy Can't you see this is my destiny Oh, spread your wings and fly away with me | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Mar 31, 2008 10:20 pm | |
| Kako je bolna ova slika iz I'm going slightly mad...Mozes da osetis koliko je bio bolestan | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Uto Apr 01, 2008 3:23 pm | |
| - KillerQueen ::
- Kako je bolna ova slika iz I'm going slightly mad...Mozes da osetis koliko je bio bolestan
:( | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Sub Apr 05, 2008 4:09 pm | |
| e bash ti hvala jowana!!!! :( al kako bilo ja nega olim :zaljubljen: | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Sub Apr 05, 2008 9:27 pm | |
| Jle da da mi je mocan potpis iako mnogo siri stranicu??? | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Sub Apr 05, 2008 9:55 pm | |
| Stwarno potpis ti je EXTRA!!!Bash mi se swidja, originalan je wrlo | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Sub Apr 05, 2008 11:28 pm | |
| da...hvala...i meni se jako svidja | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Ned Apr 06, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Apr 07, 2008 12:09 am | |
| jowo mocan potpis nema shta | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Apr 07, 2008 10:13 pm | |
| E sada sam napravila novi uz pesmu In my defence boljeg je kvaliteta i zvuk je bolji | |
|
| |
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! Pon Apr 07, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: FREDDIE MERCURY!!!!!! | |
| |
|
| |
| FREDDIE MERCURY!!!!!! | |
|