*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: SEREBRO Čet Mar 27, 2008 11:04 pm | |
| Retko koji predstavnik na Eurosongu uspe da odrzi moju paznju duze od... tog Eurosonga. Ipak, ove tri devojke, Lena (22, crnka), Marina (24, plavusa) i Olya (22, brineta), clanice ruskog benda Serebro, bas su me zainteresovale, pa sam nastavila da pratim njihovu karijeru. Sem one s Eurosonga, imam jos tri pesme, od kojih su dve na ruskom i jedna na engleskom. Obozavam te dve na ruskom, "Dyshi" i "Opium". Plus, one su osvojile rusku MTV nagradu 2007. za najboljeg debitanta i jos mnogo drugih nagrada... Omiljena mi je Lena, koji je glavni vokal u grupi, i najlepse peva od svih! Pa, eto njihovih slika... | |
|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: SEREBRO Pet Mar 28, 2008 11:59 am | |
| nikada cula...simpa su na ovim slidzama...a kada su bile ne ES??? | |
|
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: SEREBRO Pet Mar 28, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| Naslov: Re: SEREBRO Sub Mar 29, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: SEREBRO Sub Mar 29, 2008 7:04 pm | |
| Bas su lepe kao i sve Ruskinje uostalom | |
|
| Naslov: Re: SEREBRO Sub Mar 29, 2008 7:20 pm | |
| - KillerQueen ::
- Bas su lepe kao i sve Ruskinje uostalom
Aha, njih tri su mi bas slatke... | |
|