| Odoh ja | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:22 am | |
| Iskreno volim tenis i veliki sam fan...Ovaj forum otvorila sam u zelji da nadjem nekog ko ce deliti tu ljubav sa mnom...I sve do sinoc je bilo dobro...A onda od kada je Novak podeio Rafu ovde je kao u paklu...Inace sam osoba koja voli harmoniju...Iskreno tenis sam opet shvatila kao igru...Uvek pobedjuje bolji u tom trenutku..Ovim samo zelim da se zahvalim Kaii Seleni i Maji koje su bile super admini a i svima vama jer dok ste na tenis gledali kao ni igru sve je bilo super...Ja cu verovatno veceras napustiti forum..Ukoliko se ne smiri situacija...Posle toga nisat me vise nece vratiti..>Jos jednom hvala mojoj Rafaeli Seleni i Maji koje su mi bile od najvece pomoci!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:24 am | |
| hey.pa ne mozes da odes.Gotovo je sa ratovanjem.Pomirili smo se i obecali da se necemo vise prozivati.Daj nemoj da ides........... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:25 am | |
| PA ZASTO ANJA MILICI KRETENU A OVA NJOJ DEBILU!!! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:25 am | |
| NE SORRY JOWO JA EVO NECU VISE DA PROZIVAM ALI PRVI SU POCELI DA MI DIRAJU NOVAKA, JA NADALA NISAM PROZIVALA I SLAZEM SE DA I NJEGA A I NOVAKA BOLI UVO STO SE MI SVADJAMO... TAKO DA EVO JA PRESTAJEM, ALI SAMO STO TEBE OBOZAVAM... | |
|
| |
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:29 am | |
| Oh boze tako je tesko biti spna medju vama...ali bolje nego jaz | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:34 am | |
| pA I JA SAM ISPROZIVANA ALI SAM NASLA ZAJEDNICKI JEZIK SA NOLETOVIM FANOVIMA.jA SAM SAMO REKLA KAKO JESTE ONAJ KO MISLI DA NIJE TAKO , NEKA MISLI...... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:38 am | |
| Jowo, molim te nemoj da ideš!!!! :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:40 am | |
| necu...ae zakljucacu temu i gotovo...sada ae da reinkarniramo forum | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Odoh ja Pon Mar 24, 2008 1:44 am | |
| Jbt odem negde na 2 dana i widi jbt 1.Prwa greska je jer ne postujete tudje favorite 2.Dok se wi swadjate njix boli uwo tamo se lade 3.Zar su wam wazniji tenniseri od Jowe? NO COMMENT | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Odoh ja | |
| |
|
| |
| Odoh ja | |
|