| Poslednji SMS koji ste dobili | |
|
+17***Inče*** mmmm Tea vanja Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 fan tenis Perkica **Nadja** **Djuki**# rafalicious FairyQueen *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* *Punk_Princess* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Dec 24, 2008 11:49 pm | |
| Nemam pojma...zato što moram da učim geos...šta si uradila iz ruskog...lujko!!!-od najdrugarice... | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Dec 26, 2008 8:03 pm | |
| I love you= od Marka
inacxe ja ga mrzim stoka jedna | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Dec 26, 2008 9:19 pm | |
| pao sam..oborila swe sportiste, nas 17....-od brata | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Ned Dec 28, 2008 2:04 pm | |
| e bash mi je zhao. . . :0( da li ide zoki??-od drugarice. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pon Dec 29, 2008 11:06 pm | |
| ok..a jel mi mozes objasniti kako se to radi...???--od druga | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Uto Dec 30, 2008 11:04 am | |
| onda je werowatno u 10. . .-od drugarice | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Dec 31, 2008 11:44 am | |
| U koliko sati je dodela knjižica?!-od druga | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Dec 31, 2008 2:24 pm | |
| Je l' si se naspawala??? jubim te | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Čet Jan 01, 2009 3:56 pm | |
| sretna nowa godina i swe najbolje. . . :0)-od rodice | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Jan 09, 2009 2:22 pm | |
| Haha,i ti malo da nemas...haha salim se...pricacu ti sutra!-od druga | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Jan 09, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sub Jan 10, 2009 3:34 pm | |
| U sloveniji smo.Dobro smo prosli do sad.Volim vas-od drugarice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Čet Jan 15, 2009 7:55 pm | |
| cao! shta radish??-od drugarice | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Uto Mar 03, 2009 7:27 pm | |
| jaooo...jedva cekam da se nadjem sa Markom... - od drugarice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Mar 04, 2009 12:38 am | |
| evo ja još malo idem kući.....-od drugarice | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pon Mar 09, 2009 3:58 pm | |
| kako je bilo kod doktora? od drugarice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pon Mar 09, 2009 9:08 pm | |
| I ona je u školi..... :D Biću oko 8 kada se vratim iz škole..... Čujemo se večeras-od Kaćke... | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Uto Mar 10, 2009 8:44 pm | |
| duuuud.kolko se s tobom nisam chula...osh da se widimo sutra? od drugarice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Uto Mar 10, 2009 11:36 pm | |
| Ma, nije joj bolje ima 39,5..... Evo je spava Jadnia!-od Kaćke | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Mar 11, 2009 4:18 pm | |
| riri se udala za onog kretena chrisa!rekao mi tata sad od drugrice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Sre Mar 11, 2009 9:46 pm | |
| Pa, nije joj bolje..... Srećom me nije pitala....LOL....-od Kaćke | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Čet Mar 12, 2009 9:05 pm | |
| sutra cu DEFINITIVNO da ga posaljem u 3 lepe...... - od drugarice, koja se sprema da ostavi decka... | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Čet Mar 12, 2009 10:34 pm | |
| Hehehe....LOL..... Ma, sele, nisi baksuz nego ti možda nije suđeno..... Hehehehe..... Šalim se, kupićeš je sigurno sledeće nedelje! Samo nemoj da napadaš prodavce.....LOL..... Hehehehe-od Kaćke | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Mar 13, 2009 3:57 pm | |
| probudila si me iz sna! od drugarice | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili Pet Mar 13, 2009 10:33 pm | |
| Pa ovih dana Nataša nije bila u školi, tako da mi je bilo super! Ali kad bude došla, sve će ići nizbrdo! Kako je tebi? E šta da radim? Lazar se sviđa jednoj od mojih najboljih drugarica, ali joj nisam niš rekla za mene i njega, ali ona neš sumnja i pitala me dal mi se on sviđa, ali ja sam rekla ne i lupila sam nekog drugog! Stvarno puno volim Lazara i samo zbog nje ne bih da budem sa njim, da nju ne bih povredila!-od drugarice | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poslednji SMS koji ste dobili | |
| |
|
| |
| Poslednji SMS koji ste dobili | |
|