FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Sub Maj 03, 2008 5:44 pm | |
| mene niko nikada nije nervirao a ja mozda nekog i jesam al bas me briga...LOL | |
|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Uto Maj 06, 2008 12:09 am | |
| | |
|
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Sub Maj 10, 2008 11:46 pm | |
| Ja ne volim djokovica, zato i ne ulazim u teme u kojima se pise i o njemu:) da se ne bi' svadjala!!!!!!!!!! Svi su super!!! Koliko extra ljudi na jednom mestu, covek da ne poveruje:) | |
|
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Pon Maj 12, 2008 8:20 pm | |
| - ivanna<3 Rafa ::
- Ja ne volim djokovica, zato i ne ulazim u teme u kojima se pise i o njemu:) da se ne bi' svadjala!!!!!!!!!! Svi su super!!! Koliko extra ljudi na jednom mestu, covek da ne poveruje:)
taj fazon | |
|
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Pet Maj 23, 2008 4:03 pm | |
| | |
|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira Sub Jun 28, 2008 12:10 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Osoba na forumu koja was najwishe nervira | |
| |
|