*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Erreway Sub Feb 28, 2009 9:09 pm | |
| obozavam ERREWAY....oni su EXTRA.........imaju super pesme, preslatki su.......seriju obb.....i mnooooooooogo puta su bolji od rbd...... | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Erreway Ned Mar 01, 2009 2:43 am | |
| Baš mi je drago. Ja ih isto obožavam. | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Erreway Ned Mar 01, 2009 12:38 pm | |
| I meni su super..... LOL..... :0) | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Erreway Ned Mar 01, 2009 4:36 pm | |
| Konačno sam dobila OBN! Ali, sada su pomerili seriju i stavili je u neko glupo vreme, npr. četiri ujutru! | |
|