| Naj teniser dana | |
|
+18JJ No 1 Jecika Kaćka#94 Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# sonjica93 rafalicious ~ZiKi~DuLcE~ *AnY*SweeT*FairY* *Anja* **Mizza** *Joansie* *Certified Nadal addict* *Punk_Princess* FairyQueen 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pet Mar 07, 2008 8:13 pm | |
| - Joansie ::
- Meni je Nole naj teniser svakog dana, cak i kada gubi!!!
i meni iako je izgubio od onog seljaka :shokiransam: | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pet Mar 07, 2008 9:46 pm | |
| Moj najteniser dana je Andy Roddick Totalno sam izgubila veru u njega(mislim ceo svet je) a sad evo ga opet ne domaku jedne titule(druge u ovoj godini)...Smirio je svoje malo luckaste zivce i opet razbija | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| |
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Naj teniser dana Sub Mar 08, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Sub Mar 08, 2008 8:23 pm | |
| Andy Roddick, jer je sjajnom igrom osvojio turnir u Dubaiju. | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Naj teniser dana Sub Mar 08, 2008 8:36 pm | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Naj teniser dana Sub Mar 08, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Sub Mar 08, 2008 8:49 pm | |
| E sada je opet moj Andy!!!Obbam ga | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 3:04 am | |
| NOVAK DJOKOVIC meni je Nole svakog dana najbolji teniser dana ... hehe... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 3:12 am | |
| - *Anja 37* ::
- NOVAK DJOKOVIC meni je Nole svakog dana najbolji teniser dana ... hehe...
xaxaxa i meni anja :) | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 6:15 pm | |
| Ja koliko sam razumela ovo je deo u kome pišemo svakog dana koji je teniser bio najbolji, a to se valjda odnosi na dobre rezultate koje je postigao tog dana. A vi pišete stalno Đoković! Čak i kad izgubi ili kad i ne igra (kao danas) i koja je onda svrha ovoga??? I ja mogu da dođem i svakog dana da pišem Rafa, ali mislim da nije u tome stvar. :clown: :zaljubljen: | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 7:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 09, 2008 10:02 pm | |
| E ovako nisam se ja lepo izrazila...meni je roddick dva dana najbolji zato sto je napravio neverovatno dobre rezultate...Znaci najteniser dana treba da vam bude onaj ko je toga dana napravio iznenadjenje ili slicno...A ne Novak ne igra a najteniser vam je...Za to postoje teme fan klubovi!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pon Mar 10, 2008 1:00 am | |
| OK, necemo vise o tome, sorry... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pon Mar 10, 2008 1:37 am | |
| Nema veze...U redu je da on bude npr 1 u nedelji vas naj teniser...pa cak i dvaput ako osvoji titulu isl...A to i zbog spama | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pon Mar 10, 2008 7:44 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- E ovako nisam se ja lepo izrazila...meni je roddick dva dana najbolji zato sto je napravio neverovatno dobre rezultate...Znaci najteniser dana treba da vam bude onaj ko je toga dana napravio iznenadjenje ili slicno...A ne Novak ne igra a najteniser vam je...Za to postoje teme fan klubovi!!!
Tako je! :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Pon Mar 10, 2008 10:39 pm | |
| E drago mi je Micka znala sam ja da cete me svi razumeti bre | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 16, 2008 1:32 am | |
| Mislim da slika dovoljno govori ko mi je naj teniser dana :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 16, 2008 2:54 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Ned Mar 16, 2008 10:27 am | |
| danas nije bilo ni jednog iznenadjenja stoga slobodno mogu da kazem MOJ TENISER DANA JE RAFA NADAL jer je uprkos svemu pobedio onog Giljotinu i time poborio prognoze svih onih da je kraj sa njim | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Čet Mar 20, 2008 8:38 pm | |
| RAFAEL NADAL!!!
Zato što je na neverovatan način pobedio Tsongu! Oduševio me je!!! :zaljubljen:
Bio je sjajan meč, doduše za one koji imaju debele živce, ali dobro, bitno je da se sve dobro završilo. :srbi: | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Čet Mar 20, 2008 8:53 pm | |
| - rafalicious ::
- RAFAEL NADAL!!!
Bio je sjajan meč, doduše za one koji imaju debele živce, ali dobro, bitno je da se sve dobro završilo. :srbi: Gubio 5-2 i dobio 7-5...MISLIM JEDAN JE RAFA NADAL!!!Mislim nema vecih iznenadjenja na turniru tako da je Rafa sinoc napravio iznenadjenje pobedivsi ovim rezultatom i zato je danas moj igrac | |
|
| |
| Naslov: Re: Naj teniser dana Čet Mar 20, 2008 9:06 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- rafalicious ::
- RAFAEL NADAL!!!
Bio je sjajan meč, doduše za one koji imaju debele živce, ali dobro, bitno je da se sve dobro završilo. :srbi: Gubio 5-2 i dobio 7-5...MISLIM JEDAN JE RAFA NADAL!!!Mislim nema vecih iznenadjenja na turniru tako da je Rafa sinoc napravio iznenadjenje pobedivsi ovim rezultatom i zato je danas moj igrac Stvarno je bio neverovatan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naj teniser dana | |
| |
|
| |
| Naj teniser dana | |
|