| Problemi... | |
|
+4rafalicious *Joansie* FairyQueen *Punk_Princess* 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Problemi... Čet Feb 28, 2008 9:23 pm | |
| Owde nam iznosite vase probleme, a mi cemo pokushati da ih reshimo... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Čet Feb 28, 2008 11:35 pm | |
| Moj problem je moja povodljivost...Suvise potpadam pod tudji uticaj.A to mnogi koriste,....I imam jos jedan problem...Imam veliki stres od skole | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 1:21 am | |
| Veliki stres od skole - to svi imaju. Pokusaj da sve shvatis malo manje ozbiljno. Skola jeste vazna, ali nije sve na ovom svetu! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 1:25 am | |
| Tako je! Samo opušteno!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 9:58 am | |
| Nemoj za shkolu da brinesh... I ja se tako ponekad uplashim, ali od kada sam dobila keca iz biologije u swesku-swe je sooper! Chak sam se i cepala od smeha! Opushteno....
A moj problem... Strashan je... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 1:27 pm | |
| | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 3:29 pm | |
| moj problem je shto ZIVIM!!!STO OVAKO TUZNO ZIVIM:( | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 4:25 pm | |
| Pa razweseli se malo, radi neke stwari koje te chine srecnom..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 9:43 pm | |
| - lowe_tennIS ::
- moj problem je shto ZIVIM!!!STO OVAKO TUZNO ZIVIM:(
Pa, sta te unesrecuje? Moram da znam razlog tvoje tuge, ako mislim da ti ikako pomognem... | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Feb 29, 2008 11:19 pm | |
| Neno, jeste ruzno ono shto ti se desilo, ali pokushaj da ponadjesh swetliju stranu... Neka te to ojacha... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Sub Mar 01, 2008 4:13 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Sub Mar 01, 2008 4:23 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- A sta joj se desilo????
| |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Problemi... Sub Mar 01, 2008 8:39 pm | |
| Ljudi kažite šta se desilo! Plašite me!
lowe_tennis kaži šta te muči možda možemo da pomiognemo. Tvoje slike u potpisu mi deluju veoma deprimirajuće i bojim se saznanja da se i ti tako osećaš. Ako bi sa nama podelila tvoj problem možda bismo mogli da te posavetujemo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Ned Mar 02, 2008 12:21 am | |
| - rafalicious ::
- Ljudi kažite šta se desilo! Plašite me!
lowe_tennis kaži šta te muči možda možemo da pomiognemo. Tvoje slike u potpisu mi deluju veoma deprimirajuće i bojim se saznanja da se i ti tako osećaš. Ako bi sa nama podelila tvoj problem možda bismo mogli da te posavetujemo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Sre Mar 05, 2008 1:40 am | |
| E, imam ja problem. Moja porodica me nevidjeno smara!!! Znam da to nije lepo od mene, ali me stvarno mnogo smaraju. Pomoc!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Sre Mar 05, 2008 2:45 pm | |
| Joanise mogu reci da te razumem...I moji nekada mene smaraju...Npr ono nemoj vise da sedis za kompom..ALi mogu da kazem da cesto dobijam iznenadjenja prijatna od mame i tate...Ne samo u matijalnom smislu...zato Joan to je verovatno prolazno mali iskuliraj sada i pusti da prodje malo vremena i videces bice bolje | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Sre Mar 05, 2008 3:42 pm | |
| Tvoj post me je naveo na razmisljanje... Dosla sam do zakljucka da imam genijalnu kevu, koja ume ponekad da flipne, ali to se dogadja svim kevama, zar ne? Moj cale je prirodno dosadan covek, ali cu se truditi da se pomirim s tim. A moja sestra.... pa, sada ulazi u pubertet, a ko tu moze bolje da joj pomogne od mene, a? Hvala puno, Jowo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Sre Mar 05, 2008 5:50 pm | |
| nema na cemu drago mi je da sam bila od pomoci | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 12:36 pm | |
| Ljudi, ja moram da vas pitam za pomoc. U poslednje vreme sam skroz izgubila apetit. Desi mi se da se za jedan dan zadovoljim na primer, sendvicom, i da ne osecam potreba da bilo sta drugo jedem. Juce nisam nista jela do 5 sati! Molim vas, pomagajte! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 5:12 pm | |
| Ne brini se...I meni se to dešavalo,a i dalje mi se dešava....Ne znam zbog čega se to dešava....Sad kad su ove velike vrućine,ja samo pojedem 1 sladoled i to mi je dovoljno za ceo dan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 5:38 pm | |
| Kacka je u pravu, mozda ima veze s temperaturom. Ali, da li si pod nekim stresom? Da li ti nesto toliko odvlaci paznju da potpuno potisnes apetit i zaboravis da jedes? | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 7:27 pm | |
| Pa ne znam... Ne verujem, nego jednostavno ne osecam potrebu da bilo sta pojedem... | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 9:16 pm | |
| Pa, dobro, skinuces koje kilo... Moguce da je zbog temperature, znam mnoge osobe koje u ovom periodu izgube apetit. Ranijih godina se to i meni desavalo, ali bi ove godine mogla vola da pojedem! | |
|
| |
| Naslov: Re: Problemi... Pet Jun 13, 2008 9:42 pm | |
| i ja ne mogu da jedem ali ja zbog stresa..sekice objasnila sam ti to ima veze sa letom..jednostavno organizam prosto ne trazi hranu... | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Problemi... Ned Jun 15, 2008 1:34 am | |
| Seki sine hormoni,leto,stres owo ono.... ali ako ti se bash ono ne jede uzmi lepo skuwaj neku supicu to ti je super, ili uzmi chokoladicu kao kit kay ili lav to je sooper ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Problemi... | |
| |
|
| |
| Problemi... | |
|