| Rafael Nadal | |
|
+14***Inče*** ~*ANA IWANOWIC*~ Nadal mi bebe *Anja* ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Certified Nadal addict* **Mizza** *Punk_Princess* *Joansie* **Djuki**# rafalicious FairyQueen 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Maj 01, 2008 10:52 pm | |
| Drugi je NAJJ!!!!!!! :santa: :iloveyou: :zaljubljen: :kiss: :sunny: :) | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Maj 08, 2008 3:27 pm | |
| meni autogram nishta ne znachi zaista, to shto ce nazvrljati partche papira nema nikakav znatchaj, samo tju gledati i misliti: dok je owo pisao verovatno je mislio o netchmu drugome, meni je zhelja da razgovaram sa njim, da razgovaram da ga vidim uzhivo, ne zhelim da ga zamaram sa potpisivanjem glupog papira ili tchega vetj, ja njega zaista volim iskreno, i ono shto bi mi stvarno znatchilo je da razgovaram sa njim....to je mi je naj naj naj naj naj NAJveca zhelja u zhivotu,samo to | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Maj 08, 2008 4:44 pm | |
| pa bre ostvarice ti se... | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Maj 08, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pet Maj 09, 2008 2:19 pm | |
| - Kaia luvs Rafa ::
- meni autogram nishta ne znachi zaista, to shto ce nazvrljati partche papira nema nikakav znatchaj, samo tju gledati i misliti: dok je owo pisao verovatno je mislio o netchmu drugome, meni je zhelja da razgovaram sa njim, da razgovaram da ga vidim uzhivo, ne zhelim da ga zamaram sa potpisivanjem glupog papira ili tchega vetj, ja njega zaista volim iskreno, i ono shto bi mi stvarno znatchilo je da razgovaram sa njim....to je mi je naj naj naj naj naj NAJveca zhelja u zhivotu,samo to
Slažem se. Mislim da ni meni autogram ne bi bio ništa posebno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Ned Maj 11, 2008 10:56 pm | |
| pa realno i ne znachi puno, to je samo nazhvrljano parche papira | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Ned Maj 18, 2008 9:32 pm | |
| Nadal je 18.5.2008. godine osvojio 26.turnir u karijeri - Hamburg , pobedivsi prvog tenisera sveta Rodzera Federera sa 2:1 u setovima!!!! | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jun 05, 2008 11:09 pm | |
| Ja bih volela da dobijem i njegov autogram, a o razgovoru sa njim necu ni da vam pricam, posto mi je to najveca zelja na svetu, kao i to da ga vidim uzivo, mislim da bih pala u nesvest... | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 12:38 pm | |
| NE BIH NESTO POSEBNO VOLJELA NJEGOV AUTOGRAM... ONAKO!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 1:24 pm | |
| da li je njegowa dewojka bila juche u publici, poshto se meni chini da sam je widela, ali nisam bila sigurna da li je to ona?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 2:19 pm | |
| ne znam stvarno , nisam primetila!!!!!!Zamisli covece ti ides ulicom a u susret ti ide on.....Ja bih ostala u mestu zakopana...... | |
|
| |
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 8:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 9:36 pm | |
| ja ne znam ni da izgovorim njeno ime a kamoli da ga napisem...... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 10:40 pm | |
| mislim da se zowe franceska ili tako neshto. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 11:06 pm | |
| ima nesto xsisca.....ne znam | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 11:37 pm | |
| cita se ciska(c kao u reci cup,cuk,Cuprija)...zove se Maria Franceska Parelja valjda | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 11:40 pm | |
| Hvala, Jowo, bas si bila precizna... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jun 09, 2008 11:45 pm | |
| hehehe i am just me my darlings...shalim se | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Uto Jun 10, 2008 1:44 pm | |
| Xisca nije bila na Roland Garrosu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Uto Jun 10, 2008 1:51 pm | |
| ona nesto uci kao fol...hahaha shalim se | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Ned Jun 15, 2008 10:41 pm | |
| Evo Rafa nam sada ima i titulu na travi..Bravo!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Ned Jun 15, 2008 10:47 pm | |
| Da,prwa titula na travi..Kao prwi nosioc na turniru u Queensu pobedio je drugog nosioca Novaka Djokovica u finalu!!! | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jul 07, 2008 7:24 pm | |
| znate li kako mi je drago sto je rafa oswojio wimbledon!!! jeste da wise wolim federera ali mi je toliko milo sto je rafa pobijedio,zasluzio je..... i tako m iga je bilo zao kada je plakao!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pet Jul 11, 2008 5:52 pm | |
| jao bas sam happy sto je rafa osvojio...vamos | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafael Nadal | |
| |
|
| |
| Rafael Nadal | |
|