| Moj dnevnik - Marta Efimova | |
|
+2*AnY*SweeT*FairY* Marta Efimova Lundgren 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Marta Efimova Lundgren Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 19 Godina : 31 Location : Holandija, Francuska, Rusija :-) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Moj dnevnik - Marta Efimova Pet Feb 22, 2008 11:50 am | |
| E ljudi slusajte ovo... Juce su moji roditelji dosli sa mitinga i rekli da nece da vode mog brata danas u skolu a da ce opravdati i meni ako ne odem... Medjutim, ja se jutros probudim u sedam, a kao za inat meni se uopste nije spavalo, knjige su mi bile spremljene i sve je bilo spremno da idem u skolu, a ja se pokrijem jastukom i ostanem u kuci... I tako sam lepo celo jutro provela sa grizom savesti jer danas imamo kontrolni iz srpskog... Mada znam da ce mi mama opravdati, neverovatno koliko bih sada zelela da sam u skoli... To mi je Bog namestio.. :(
Poslednji izmenio Marta Efimova dana Ned Feb 24, 2008 10:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Pet Feb 22, 2008 12:54 pm | |
| Pa jbg. amiga! A sto su ti opravdali????????? Mozda ce tvoji drugovi pomisliti da nisi dosla u skolu jer imate kontrolni! ili mozda nesto takvo!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Pet Feb 22, 2008 2:03 pm | |
| E bwe Marta care relax....Opste je poznato ko je najbolji u toj skoli | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Pet Feb 22, 2008 4:57 pm | |
| Ma relax. ;) Ja sam to radila vishe puta. Niko nije nishta posumnjao. ;) Nemoj da se brinesh uopshte. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Sub Feb 23, 2008 3:10 pm | |
| shta te briga bwe!!! opushteno!!! neka si ostala kuci!!! boli te uwo!!! pa nisi shtreberka!!! p.s ajmo mi da se ne meshamo u tudji dnevnik haha | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Sub Feb 23, 2008 6:12 pm | |
| pa sta ako si ostala??i sta ti mogu i da misle da si pobegla | |
|
| |
Broj poruka : 19 Godina : 31 Location : Holandija, Francuska, Rusija :-) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Ned Feb 24, 2008 10:22 pm | |
| E ljudi hvala vam... Znate, ja sam nova u bezanju iz skole, haha... Tek se usavrsavam u tom poslu... Valjda ce mi opravdati.. :) Evo vikend me vec oraspolozio. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova Ned Feb 24, 2008 10:37 pm | |
| Videla sam jednu sliku na internetu.. Devojka ide i drzi u jednoj ruci cipele a u drugoj patike, i pise Kosovka devojka... Hahaha... Stvarno je neverovatno sta su sve radili.. Brukaju i nas i sebe i Srbiju.. Ne znam da li ste culi, ali ono ugljenisano telo sto su pronasli u ambasadi je od nekog mladica Srbina.. Koliko god da je to uzasno i tuzno moram priznati da mi je malkice laknulo.. Jer da je bio Amer odosmo svi u KA-BOOM... Bas kao u scenama iz americkih ratnih filmova.. Ma ova sveopsta situacija me uzasava. Ponekad mislim da bi bilo bolje da smo se rodili ranije.. Jer koliko god da je sad napredna civilizacija, nekada si mogao da se probudis i da ne razmisljas o tome da jedno dugme moze da unisti citav tvoj svet.. A danas se nista vise ne zna i mislim da smo otisli predaleko. A narocito su me u celoj ovoj prici razocarali Francuzi.. Ja njih mnooogo volim a sada su i oni presli na americku stranu. Ali mislim da to nije misljenje naroda, vec njihove vlasti.. Inace, bila sam u Francuskoj i oni ne samo da ne vole amerikance, nego se prave da ne razumeju ni "Dobar dan" na engleskom, i to se meni kod njih mnogo svidja.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj dnevnik - Marta Efimova | |
| |
|
| |
| Moj dnevnik - Marta Efimova | |
|