| Glavni Admin-Ja | |
|
+2*Certified Nadal addict* FairyQueen 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Glavni Admin-Ja Čet Dec 20, 2007 3:35 am | |
| Znaci kao sto vec rekoh zovem se Jovana i ovde sam Admin br 1.Sve o forumu pitate mene i dajete meni predloge a posle ih ja sa Zokom prihvatam ili odbija.Obozavam Rafu Anu i Andya Roddicka mada volim i Lopeza Moyu Verdasca Isnera... :D :D :D U slobodno vreme najvise volim da gledam tenis,citam i chatujem.Lepo se provedite na mom forumu i postujte pravila :D | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Čet Dec 20, 2007 4:47 pm | |
| narawno..mada mi se chini da owde IMA nekih izwesnih koji ih NEPOSHTUJU!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Čet Dec 20, 2007 4:58 pm | |
| Rafaela drago mi je sto si to primetila.Jos jednom opominjem sve da se drze pravila.Ne zelim nikog da banujem ali...Ukoliko budm prisiljena verovatno hocu | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Čet Dec 20, 2007 11:10 pm | |
| | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Pet Dec 21, 2007 6:10 pm | |
| - Jowana ::
- Znaci kao sto vec rekoh zovem se Jovana i ovde sam Admin br 1.Sve o forumu pitate mene i dajete meni predloge a posle ih ja sa Zokom prihvatam ili odbija.Obozavam Rafu Anu i Andya Roddicka mada volim i Lopeza Moyu Verdasca Isnera... :D :D :D U slobodno vreme najvise volim da gledam tenis,citam i chatujem.Lepo se provedite na mom forumu i postujte pravila :D
admin ili mod?pise ti mod | |
|
| |
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Pet Dec 21, 2007 7:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 3:05 pm | |
| LJUDI VRATILA SAM SEEE!!!NISAM DOLAZILA MILION GODINA SAMO ZATO JE MI JE KOMP RETARDIRAN :))))) SALIM SEEEE...UGLAVNOM SAD SAM TUUUUUU | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 4:07 pm | |
| Drago mi je....Welcome back...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 8:30 pm | |
| zdrawo malo mi je glupo da te pozdrawljam kada si ti owde sto godina pre mene xDDDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Sre Jun 03, 2009 10:23 pm | |
| Ma OK je naravno...Hvala :* | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Čet Jun 04, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja Čet Jun 04, 2009 1:24 pm | |
| :D :D :D :D :D :D Hwala Joansie | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Glavni Admin-Ja | |
| |
|
| |
| Glavni Admin-Ja | |
|