| Nesto o vama | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 6:43 pm | |
| Ovde mozete napisati nesto o sebi i postovati sliku :D | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 6:51 pm | |
| Znaci ovak.Ja sam Jowana i mnoooooogo volim tenis.Ovo je moj prvi forum i jako bih volela da vam se dopadne.Ja inace imam 13 godina.Sve predloge koje imate u vezi mog foruma slobodno iznesite i obecavam da cu se potruditi da vam ih ispunim.Lepo se zabavljajte. :D Inace ovo sam vam ja. | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 10:06 pm | |
| Cao!!! Ja sam Selena imam 11 godina i obooooooooooooooooozavam tenis, a jos vise Rafu!!!! Treniram tenis i idem na casove engleskog i francuskog! Postovacu sliku mlo kasnije. Bye for now!!! :flower: :flower: :flower: | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 10:08 pm | |
| Cao Selence tako mi je drago sto si tu sa mnom u ovoj mojoj forumskoj samoci :cry: .Mada verujem da ce bolje vreme doci.Iju sada ovo zvuci kao neka pesma.U svakom slucaju:DOBRODOSLA :D :) ;) | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 11:41 pm | |
| ciao, ja sam katarina, 13 godina! cestitam na prvom forumu! bravo! kiss | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Pet Dec 14, 2007 11:49 pm | |
| To Kaia!!!!!!!!!!! WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pijanistkinja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 37 Godina : 31 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Nesto o vama Sub Dec 15, 2007 12:28 am | |
| Welcome amiga! Za to blebetanje o tenisu...pa probacemo da ga malo sanjimo! U svakom slucaju WELCOME!!!!!!!!!!!!!! :D | |
|
| |
pijanistkinja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 37 Godina : 31 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Sub Dec 15, 2007 12:33 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto o vama Sub Dec 15, 2007 12:24 pm | |
| Rafaelaamiga tako mi je drago sto si tu.Lepo je sto nas je sve vise.Nadam se da cemo se lepo druziti. :D :D :D . Isiadora ne mogu da verujem da si se uclanila.Obecavam ti ovse cemo brbljati samo o tenisu.Salim se :D :D :D :D.Kul su vam avii.Iko stavi i ti neki | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Nesto o vama Ned Dec 16, 2007 6:05 pm | |
| hello pianistiknjo,mislim isidora! sacemo mi da napunimo forum jowo nisha ne brini! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto o vama Sre Dec 19, 2007 11:11 pm | |
| Dobrodosla.Drago mi je sto svakog dana imam sve vise i vise clanova :D :D :D :D :D :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nesto o vama | |
| |
|
| |
| Nesto o vama | |
|