Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Dan Zaljubljenih!

Ići dole 
+5
FairyQueen
**Djuki**#
*Tica*
*Joansie*
*Punk_Princess*
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Dan Zaljubljenih! - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Dan Zaljubljenih! - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

Dan Zaljubljenih! - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 10:23 pm

VAZI!!!
:)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :
Dan Zaljubljenih! - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Dan Zaljubljenih! - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 10:31 pm

A da ga unesemo u crkveni kalendar? lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 10:38 pm

Ma ne samo u forumski...mada Milice dobar predlog
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
*AnY*SweeT*FairY*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*AnY*SweeT*FairY*

Ženski
Broj poruka : 624
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....................................
Koliko volis tennis? :
Dan Zaljubljenih! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Dan Zaljubljenih! - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 28.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 11:09 pm

Nama je nastavnica geosa danas rekla da je sveti Valentin katolicki praznik koji ne postoji kod Srba, a da je to kod na ssveti Triva( Trifun) i da se kod nas ne salivi Dan zaljubljenih, vec da je to glup europeiski(kako ona kaze a ne Evropski) obicaj! Ja ne znam, ali koliko mi se cini dosta ljudi kod nas to slavi.....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 12:59 am

Pa, svi to obelezavaju kao Dan zaljubljenih... Sveti Valentin nema veze sa Srbima.
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Broj poruka : 1819
Godina : 29
Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota....................................
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 4:52 pm

A*N*C*H*I eS mI iDoLo ::
Nama je nastavnica geosa danas rekla da je sveti Valentin katolicki praznik koji ne postoji kod Srba, a da je to kod na ssveti Triva( Trifun) i da se kod nas ne salivi Dan zaljubljenih, vec da je to glup europeiski(kako ona kaze a ne Evropski) obicaj! Ja ne znam, ali koliko mi se cini dosta ljudi kod nas to slavi.....

GLUP????? da li je glup??? cyclops cyclops :clown:
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 5:21 pm

Pa kod nas u Srbiji slawe owaj praznik
Nazad na vrh Ići dole
*AnY*SweeT*FairY*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*AnY*SweeT*FairY*

Ženski
Koliko volis tennis? :
Dan Zaljubljenih! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Dan Zaljubljenih! - Page 2 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 5:35 pm

Pa znam! Moja nastavnica kako ona kaze je jako tradicionalna i ona slavi samo "srpske praznike"!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 6:25 pm

Pustite zadrtu, neka ona slavi sta hoce!
Mi moramo malo da se "okrenemo ka svetu", kada svi slave 14. februar kao Dan zaljubljenih, sto ne bismo i mi?
Nazad na vrh Ići dole
*AnY*SweeT*FairY*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*AnY*SweeT*FairY*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 6:43 pm

Pa naravno! JEdnog dana bi trebali mi da odemo u taj svet....
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 6:47 pm

A*N*C*H*I eS mI iDoLo ::
Pa naravno! JEdnog dana bi trebali mi da odemo u taj svet....
:)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 7:14 pm

Kao što sam već i rekla u nekom prethodnom postu, Dan zaljubljenih i jeste katolički praznik i mi ne bismo trebali da ga slavimo, ali i kod nas ga većina ljudi (uglavnom mladi) slavi. Naš praznik je Sveti Trifun, a njihov je Sveti Valentin ili Dan zaljubljenih, kako ga svi zovu.

Samo mi nije jasno zašto to nekom toliko smeta. confused I kod mene se profesor geografije mnogo ljutio zbog toga na nas, čak je vikao koliko je bio besan.
Ko neće i ne mora da ga slavi, ali neka pusti druge koji ga tako obeležavaju. Cool
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 7:16 pm

Ti ljudi ne znaju da zive i puste druga da zive svoje zivote
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 7:19 pm

Upravo tako, Jowo! :D
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 7:26 pm

Ja ne slavim dan zaljubljenih mada mi je juce bio super dan i svi smo se zezali na taj racun....Ali da nekog kritikujem zato sto ga slavi....naravno ad ne bih to sebi nikada dozvolila
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 7:42 pm

Meni je saswim OK, ali mi je taj dan juche bio kao i swaki drugi
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 8:04 pm

Meni je bio sjajan dan
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 8:12 pm

Pa meni je weche bilo sjajno
Nazad na vrh Ići dole
*Punk_Princess*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 2288
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!!
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitimeSub Feb 16, 2008 9:36 pm

OK, sada LOCK!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tennis-forum.gooforum.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dan Zaljubljenih!   Dan Zaljubljenih! - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dan Zaljubljenih!
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-