| Vasi omiljeni filmovi... | |
|
+12Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 urosch *AnY*SweeT*FairY* *Certified Nadal addict* **Djuki**# FairyQueen rafalicious *Punk_Princess* *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Jul 07, 2008 11:16 pm | |
| e ljudi danas sam isla da gledam Kung fu pandu i EXTRA JE!!!!!!! Krajem septembra ce izaci mjuzikl pod nazivom Mama mia i zasnovan je na svim ABBINIM pesmama!!!!!!Trejler je odlican!!!!!!Glavne likove tumace Pirs Brosnan , Meril Strip i ako ste gledali Mean girls , glumi ona glupa plasticna , Karen!!!!!!!Bice EXTRA , GARANT!!!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Uto Jul 08, 2008 2:01 am | |
| Jao, znam, jedva čekam "Mamma Mia"! Mislim da ću na premijeru ići, ja sam ogroman fan benda ABBA! A svi članovi su bili zajedno na premijeri filma u Stokholmu (Agnetha i Frida izgledaju sjajno)! Jedva čekam taj film, mislim da ću, dok traje film, ja pevati pesme koje su u filmu! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Uto Jul 08, 2008 2:04 pm | |
| i ja taj film jedva cekam!!!!!!Mora da bude extra pored Meril Strip i Pirs Brosnana!!!!!!!!!!!!!!I ja sam veliki fan ABBA grupe a juce sam za vreme trejlera pevusila pesme!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Uto Jul 08, 2008 2:28 pm | |
| E, baš mi je drago... Možemo zajedno da idemo da gledamo kada dođe u bioskope! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pet Dec 05, 2008 10:39 pm | |
| auuuuu. . . ima ih dosta. . . pa recimo neki od njih su. . . 'a cinderella story', 'high school musical', 'indiana jones', 'the chronocles of narnia'. . . | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Jan 11, 2009 3:56 pm | |
| high school musical 3:the senior year i twilight. . . | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Jan 25, 2009 10:52 pm | |
| The Lord Of The Rings(swi delowi) Saw (I-IV) hostel Saving Private Ryan Rain Man Ocean's Thirteen The Godfather | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Jan 25, 2009 10:58 pm | |
| spiderman | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Jan 25, 2009 11:38 pm | |
| "Twilight" i "Mamma Mia! The Movie". | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sre Jan 28, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sub Jan 31, 2009 2:27 am | |
| Mean Girls The Golden Compass | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Feb 01, 2009 5:48 pm | |
| Moja nova lista!
Death Poets Society (Društvo mrtvih pesnika) Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Dve čađave dvocevke) Twilight (Sumrak) The Deer Hunter (Lovac na jelene) Mamma Mia! (Mama Mia!) 9 Months (Devet meseci) Pirates of Caribbean (Pirati s Kariba, svi delovi) The Lord of the Rings (Gospodar prstenova, svi delovi) Harry Potter (Hari Poter, svi delovi) Roadtrip (Brucoši u frci) Eurotrip (Brucoši u Evropi) Mi nismo anđeli 1 Kad porastem biću Kengur Munje! Lajanje na zvezde Titanic (Titanik) Ocean's 11, 12, 13 (Oušnovih 11, 12, 13) The Da Vinci Code (Da Vinčijev kod) La Femme Musketeer (Kćerka musketara) Cinderella Story (Priča o Pepeljugi) Chocolate (Čokolada) Shreck (Šrek, svi delovi) Kung Fu Panda (Kung fu panda) Ice Age (Ledeno doba) The Devil Wears Prada (Đavo nosi Pradu) Erreway: 4 Caminos (Erreway: 4 puta) Fathers' Day (Dan očeva)
I oni filmovi s moje prethodne liste koje sam izostavila... Ja sam pravi film maniac. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Feb 08, 2009 1:39 am | |
| Twilight Step Up 1 Step Up 2 the Streets The Chronicles of Narnia: the Wardrobe, the Witch and the Lion The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Harry Potter and the Philosopher's Stone Harry Potter and the Chamber of Secrets Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Harry Potter and the Goblet of Fire Harry Potter and the Order of the Phoenix Camp Rock Jump In High School Musical 1 High School Musical 2 High School Musical 3: The Senior Year The Cats and the Dogs Never Back Down Another Cinderella Story Ghost Rider Mean Girls The Shangai Knights Twitches Twitches too | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Jun 07, 2009 9:39 pm | |
| Slumdog Millionaire,Twilight,Jumper,Spectacular,Narnia.... | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Jun 08, 2009 5:16 pm | |
| moji omiljeni filmovi su:
Gospodar prstenova HSMS Rast malog drveta Harry poter i kamen mudrosti | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Uto Jun 30, 2009 11:30 pm | |
| mnogo mi se dopao film Girl, Interrupted,koji sam gledala pre neki dan na pinku.radjen je po knjizi ali je nisam chitala xD i dobar mi je film Angels and Demons,koga sam skoro gledala,jako je napet i zanimljiw,pun akcije,sad mi je jedan od omiljenih | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sre Jul 01, 2009 12:28 am | |
| Eeeeee Saška a đe je Twilight?:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sre Jul 01, 2009 3:50 pm | |
| he,he,he,pa dobar je i Sumrak,mnogo bolji nego shto sam se nadala ali nije mi bash naj,mozda ako ga odgledam josh jednom | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sre Jul 01, 2009 4:22 pm | |
| Hahaha....OK....Kako ti kažeš....:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... | |
| |
|
| |
| Vasi omiljeni filmovi... | |
|