| Vasi omiljeni filmovi... | |
|
+12Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 urosch *AnY*SweeT*FairY* *Certified Nadal addict* **Djuki**# FairyQueen rafalicious *Punk_Princess* *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 8:00 pm | |
| love actually, harry potter | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 9:57 pm | |
| Cinderella story...VRH BRATE | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 10:00 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- Cinderella story...VRH BRATE
Fantastican film! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 10:29 pm | |
| Što više to bolje, sjajan film! :D Da crkneš od smeha! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Čet Feb 14, 2008 11:10 pm | |
- Cinderella story...VRH BRATE
Slazem se!! I sa sto vise to bolje isto, super je film! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pet Feb 15, 2008 4:55 pm | |
| love actually!!! isto kao mashi | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pet Feb 15, 2008 5:35 pm | |
| KOji je to film???????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pet Feb 15, 2008 7:18 pm | |
| To je onaj U stvari ljubav...Sa Hju Grantom ja mislim | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sub Feb 16, 2008 4:13 pm | |
| Bice Deveta Kapija u nedelju na Pinku!!! Samo, glupi Pink ga je stavio u neke tamo sitne sate... | |
|
| |
urosch Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 11 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 22.02.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sub Mar 01, 2008 7:47 pm | |
| moji omiljeni filmovi su: FLIGHTPLAN I ZAMKA ZA RODITELJE. pogledajte ova 2 filma ako vec niste!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Sub Mar 01, 2008 10:43 pm | |
| - Joansie ::
- Bice Deveta Kapija u nedelju na Pinku!!! Samo, glupi Pink ga je stavio u neke tamo sitne sate...
PA Joanise to i jeste film za sitne sate...Mislim pogedajte predzadnju scenu :) Uzas zivi | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 12:24 am | |
- Joansie ::
- Bice Deveta Kapija u nedelju na Pinku!!! Samo, glupi Pink ga je stavio u neke tamo sitne sate...
PA Joanise to i jeste film za sitne sate...Mislim pogedajte predzadnju scenu :) Uzas zivi Jeste film za kasne sate, ali ja ne mogu da docekam te kasne sate... 8. marta u bioskopima krece prikazivanje "Sweeney Todd", ne mogu da docekam!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 1:19 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 1:31 am | |
| 8. marta ce poceti da se normalno prikazuje u bioskopima, a mislim da je ovih dana bio na FEST-u. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 1:12 pm | |
| Aha Ok jeste bila je predpremijera...Znam to...ALi recicu vam nesto...Ja sam ga vec gledala...Ne pitajte kako...Uhapsice me | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 7:52 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 10:23 pm | |
| Ma extra je...Genijalan...kao kroz ceo film Sweeney pokusava da se osveti onim majmunima koji su mu uzeli zenu i dete...I ima onu MRs Lovett koja je do usiju zaljubljena u njega...A jel gledao neko Corps Bride...Ja sam ga gledala 100 puta...Jutros 101...Moj omiljeni lik je Emili...Kako je lepa i slatka steta sto je u celom crtanom mrtva...A Viktorove jegodice izgledaju neprirodno...Vidi se da je u potpunosti aluzija na Dzonijevu facu...I Ima mnogo lep glas | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 02, 2008 11:23 pm | |
| Nisam gledala taj film... Znaci, "ST" je, kao sto sam i ocekivala, genijalan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Mar 03, 2008 2:45 pm | |
| Naravno...Sinoc na RTS bila Cokolada...Ja ne volim onu Juliette Bionche ili kako vec..Ali super glumi...A ne znam sta vise volim u tom filmu...Johnny-a ili one cokoladice...Prosto padam u nesvest kada on onim svojim divnim glasom kaz ,,Good but not my favourite"... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Mar 03, 2008 3:40 pm | |
| :zaljubljen: Johnny je caroban u svakom filmu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Mar 03, 2008 5:36 pm | |
| - Joansie ::
- :zaljubljen: Johnny je caroban u svakom filmu...
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :iloveyou: :kiss: | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Mar 03, 2008 10:09 pm | |
| Da, on je naj glumac swih wremena! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Pon Mar 03, 2008 10:18 pm | |
| Jedan od najglumaca..Ipak Al i Marlon Brando su neprevazidjeni | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... Ned Mar 23, 2008 4:11 pm | |
| Mean girls John Tucker must die Kad porastem bicu kengur Harry Potter (svi delovi ali preferiram peti deo) Madagascar Austin Powers - extremno glup film ali me uvek nasmeje Alvin i veverice Billy Madison Detroit rock city Djavo nosi Pradu Fantasticna cetvorka (oba dela , ali ipak je drugi deo bolji) Garfield High school musical 2 Kad stranac pozove Lajanje na zvezde Mrak film (svi delovi , ali su najbolji 1 i 3 deo) Policijska akademija (svi delovi) Put oko sveta za 80 dana Spiderman 1,3 NY minute Titanic Troja Van Helsing V kao Vendeta White chicks Zaljubljena sirena | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasi omiljeni filmovi... | |
| |
|
| |
| Vasi omiljeni filmovi... | |
|