| Unishti zelju! | |
|
+17little_princess_95 ~*ANA IWANOWIC*~ fan tenis Perkica sonjica93 *Certified Nadal addict* *cAtO* *Joansie* *Tica* **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* rafalicious loveeee_TENNis <3 **Djuki**# FairyQueen Maria Sharapova *Punk_Princess* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Čet Jan 31, 2008 6:52 pm | |
| ne moze nece tvoji mama i tata zelim da odem na RG | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Pon Feb 04, 2008 6:06 pm | |
| neces imati para
zelim na vimbldon!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Pon Feb 04, 2008 6:12 pm | |
| Ne moze jer ce ti izbiti rat u Engleskoj Zelim da se ovi crtezi iz OTO-a sami nacrtaju | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 2:07 pm | |
| nemoze jer nisu toliko pametni da se sami nacrtaju marko se ne lozi na mene ...........................unistawaj owo brzo.............. | |
|
| |
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 2:29 pm | |
| pa to nije zelja tako da....marko se nikad nece ni loziti na tebe ima devojku
zelim da se popnem na vrh ajfelove kule | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 2:33 pm | |
| pa naravno kada se loze na mene....xexexexexex salim se necu da te unistim na tako ruzan naci unisticu te onako kao ti hoce nije tacno on se loze na tebe
zelim da me vise bog ne muci | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 2:57 pm | |
| xexe e pa mucice te i to STRASNO xexexexe
zelim da se smuvam sa nadalom | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 3:10 pm | |
| Da, vazi, u nekom drugom zivotu!!!
Volela bih da se otarasim smornih ljudi u mom zivotu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 3:41 pm | |
| E pa ne moze jer se onda nikada ne bi smarala Zelim da Dzoni Dep ima 20 godina manje pa da mogu da se smuvam sa njim Hehe sala naravno | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 5:44 pm | |
| E, pa, to tek ne moze, on voli Vanessu vise nego ista...
Ja bih volela da Novak bude prvi na ATP listi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 5:47 pm | |
| E ne moze zato sto nikada nece sakupiti dovoljno poena Sta mene briga daj Dzoni voli Vanesu????Ja volim njega...Hehehe salim se Zelim da idem na dodelu Oskara | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 5:48 pm | |
| Ne moze, jer nisi niko dovoljno bitan!!! Ja bih volela da je "Klopka" nominovana za Oskara. | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 5:50 pm | |
| Ne moze jer ima boljih filmova Zelim da onaj film Sweny i Tod ili kako se vec zove dobije Oskara za najbolju glavnu musku ulogu....Molim te boze da ga dobije zasluzio koliko je puta tom coveku izmakao Oskar | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 5:53 pm | |
| Naravno da ga nece dobiti, jer nije dovoljno dobar glumac! Ja bih volela da Jelena vec jednom izleci sve svoje povrede. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 6:24 pm | |
| Ne moze jer se powrede ne mogu potpuno izlechiti Zelim da se wratim u proshlost i ne uchinim one greshke koje sam uchinila... | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 7:47 pm | |
| - Joansie ::
- Naravno da ga nece dobiti, jer nije dovoljno dobar glumac!
Ja bih volela da Jelena vec jednom izleci sve svoje povrede. Pa to je Dzoni nominovan...Zelela sam da on dobije Oskara ali i taj film Djuki ne mozes jer sta je bilo bilo je | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 8:27 pm | |
| - Jowana ::
- Joansie ::
- Naravno da ga nece dobiti, jer nije dovoljno dobar glumac!
Ja bih volela da Jelena vec jednom izleci sve svoje povrede. Pa to je Dzoni nominovan...Zelela sam da on dobije Oskara ali i taj film Djuki ne mozes jer sta je bilo bilo je Znam da je Johnny, jako bih volela da pobedi. | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 10:58 pm | |
| e nece pobediti jer je seljak.....
zelim da upoznam marka | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 10:59 pm | |
| neces jer nije zaintresovan zelim da vidim Krivi toranj u Pizzi | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:03 pm | |
| Neces ga nikada videti jer... jer ima da se srusi! Ja bih volela da dobro uradim prijemni. | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:13 pm | |
| neces jer ces zakasniti sat vremena zelim isto | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:15 pm | |
| Neces ga dobro uraditi, jer ces zaboraviti kog je dana, i docices dan kasnije! Zelim da gledam Wimbldon! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:16 pm | |
| Ne moze jer ga nece prenositi! Zelim da se dechko koji mi se swidja ne zaljubi u mene! | |
|
| |
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:18 pm | |
| Nece ti se ispuniti, jer umire za tobom! Volela bih da Erreway dodje u Srbiju. | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Unishti zelju! Uto Feb 05, 2008 11:19 pm | |
| Nece, jer ce grupa da nestane ( ne daj Boze)!!! Zelim da moj nastavnica biologije dobije otkaz | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Unishti zelju! | |
| |
|
| |
| Unishti zelju! | |
|