| Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! | |
|
+3Maria Sharapova FairyQueen *Punk_Princess* 7 posters |
|
Ko ce osvojiti Australian Open? | Justin Henin | | 38% | [ 3 ] | Svetlana Kuznetsova | | 0% | [ 0 ] | Ana Ivanovic | | 13% | [ 1 ] | Jelena Jankovic | | 0% | [ 0 ] | Maria Sharapova | | 38% | [ 3 ] | Anna Chakvetadze | | 0% | [ 0 ] | Serena Williams | | 13% | [ 1 ] | Venus Williams | | 0% | [ 0 ] | Daniela Hantuchova | | 0% | [ 0 ] | Marion Bartoli | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 8 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 16, 2008 11:53 am | |
| Ovde cemo komentarisati Ozi Open u zenskoj konkurenciji, i postovacemo swe zanimljivosti vezane za njega! Ko je po vama favorit za osvajanje ovogodisnjeg Australian Opena???? | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 16, 2008 1:24 pm | |
| Ja sam glasala za Zstin ali sam nisam bas toliko sigurna...Sinoc ju je ona Olga 2-3 put brejknula mada je i Zu-Zu vracala brejkove...Ali kada ne teren izadje neka iz top ten a sa druge strane je Zu-zu owe samo sto se ne prospu tu nasred terena...Za sada su izuzetak sestre Vilijams | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Čet Jan 17, 2008 2:17 pm | |
| Ana je bukvalono POCISTILA onu itelijanku sta li je vec...6-0 6-3....Veceras Mashin mec ukrst sa Rafinim... :( | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Pet Jan 18, 2008 1:57 pm | |
| - Jowana ::
- Ana je bukvalono POCISTILA onu itelijanku sta li je vec...6-0 6-3....Veceras Mashin mec ukrst sa Rafinim... :(
odvalila sam elenu vesninu 6-1 6-3 ... ewo sa mog meca | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Pet Jan 18, 2008 2:12 pm | |
| Hehehe Katarina looooda si skroz!!!!!Jel si videla koliko sam Marijinih slika ubacila :) | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Pet Jan 18, 2008 2:20 pm | |
| Mauresmo je izgubila! :( :( | |
|
| |
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Pon Jan 21, 2008 4:40 pm | |
| sharapova naletela na justin henin :(
ex bweeeeeee... | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 4:07 pm | |
| Ne werujem swojim ocima!!!! Masha je pobedila Justin Henin rezultatom 6-4 6-0!!!! Masho swaka chast! | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 5:35 pm | |
| - rafa-my love ::
- Ne werujem swojim ocima!!!! Masha je pobedila Justin Henin rezultatom 6-4 6-0!!!! Masho swaka chast!
axaxaxxaxaxa kako sam happy ne mogu da verujem da je dobila....yes yes yes yes yes... :D :D :cheers: :santa: mashoooooooooooooooooo | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 5:52 pm | |
| - Maria Sharapova ::
- rafa-my love ::
- Ne werujem swojim ocima!!!! Masha je pobedila Justin Henin rezultatom 6-4 6-0!!!! Masho swaka chast!
axaxaxxaxaxa kako sam happy ne mogu da verujem da je dobila....yes yes yes yes yes... :D :D :cheers:
:santa: mashoooooooooooooooooo VAMOS MASHA(to vamos je uzasno popularno) :) | |
|
| |
po991 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 21 Godina : 33 Location : Munze Konza Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 6:13 pm | |
| Znači ne verujem da je Šarapova tako neviđeno lako pobedila Enan. A naša Jeca Serenu. Sada svim srcem za Jecu. AJDE JELENA!!! :12: | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 6:46 pm | |
| ja sad svi, srcem za sharapovu :) ;) ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 6:56 pm | |
| Pa OK...Ja navijam za Jecu ali mi je u sustini sve jedno koja od njih pobedjuje super su mi obe....Jos samo Ana da pocisti Venus | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 10:06 pm | |
| Mislim da Ana moze pobediti venus, al bash da je pocisti... Chisto sumnjam! Ali u tenisu se nikad ne zna! SWIM SRCEM ZA JJ!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 11:01 pm | |
| swim srcem za anchy i sharapovu...a i za jj.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 11:10 pm | |
| Ljudi, protiv koga igra Agnjeshka radwanska???? Zaista me je odushevila svojim nastupom na Ozi Openu! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 11:26 pm | |
| Radwanska igra protiv Hantuchove, njihov meč počinje od 1 noćas. :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Uto Jan 22, 2008 11:42 pm | |
| Da ja navijam za Hanyuhovu!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 23, 2008 3:40 pm | |
| Anchy dobila Venus...EXTRA EXTRA ETXRA kako mi je drago...ne mogu da verujem....sooooooooopeeeeeeeer.....to anchy...
:D :D :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 23, 2008 3:53 pm | |
| Pocitila sam Venus za minut....maso veruj bolje bi ti bilo mozda te ocistim u finalu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 23, 2008 4:07 pm | |
| ;)....xexexex...e kako mi je drago sto je anchy prosla...nju obozavam isto koliko i mashu....tako da... :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 23, 2008 4:58 pm | |
| Zashto ste mene otpisali??? Ja sam JJ!!! GO JECO!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Sre Jan 23, 2008 6:35 pm | |
| Pa nema te bas nesto..U ovoj temi | |
|
| |
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! Čet Jan 24, 2008 12:09 am | |
| xexexexexexexe nismo te otpisali...ja bih najvise volela da osvoje sharapova i ana ali i ako jeca osvoji naravno da cu da se radujem.... :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! | |
| |
|
| |
| Australian Open (WTA)- Novosti, fotke i video! | |
|