| Sydney WTA | |
|
|
Hoce li JJ ili Ana osvojiti owaj turnir | Da | | 50% | [ 1 ] | Ne | | 0% | [ 0 ] | Osvojice ga Henin | | 50% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 2 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:33 pm | |
| Rezultati Serbotnik-Chakvetadze 7-5 6-1 Hantuchova-Safina 5-7 6-4 6-4 Bartoli-Knapp 6-1 6-0 Arvidsson-Dementieva 6-1 7-5 Vaidisova-Pin 6-1 2-6 6-2 Golovin-Obziler 6-2 6-3 Peer-Fedak 6-3 6-2 Schiavone-Craybas 6-4 6-4 Kanepi-cibulkova 3-6 6-1 7-6 ewo ko igra danas Henin-Safarova Hantuchova-Vaidisova Golovin-Jankovic Ivanovic-Razzano Peer-kuznetsova Kanepi-Arvidsson Bammer-Serbotnik Bartoli-Schiavone | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:36 pm | |
| Mislilm da ce ga osvojiti Henin. Nase devojke igraju dobro, ali kao da postoji neka psiholoska barijera koju ne mogu da probiju kada igraju protiv Justin. Ja sam glasala da ce ga osvojiti Henin! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:42 pm | |
| ja sam glasala za DA...Nowa sezona-nove pobede...Nadam se :) | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:45 pm | |
| Mislis da ce ga Ana osvojiti? Ma mislils 100%! Ali Henin je neprikosnovena i ruku na srce, ona je jednostavno THE BEST i kao sto rece jedan komentator, Henin ima vise problema sa zdravljem nego sa svojim protivnnicama na terenu! Ovde JJ brani finale! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:47 pm | |
| Ne mislim da ce ga Ana osvojiti...To jest mislim ako joj Enan nije u istom delu zreba...Ali mislim da ce JJ pobediti Enan...Samo ako bude igrala na swom nivou...Ako nisu u istom delu zreba navijam za Ana-JJ finale...Mada mislim da to nije realno...Ali nema veze | |
|
| |
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:49 pm | |
| Ja sam procitala u novinama da JJ moze da se sastane u polu-finalu sa Henin. JJ moze da odigra dobro, ali najveci problem ce joj predstavljati povreda i narawno Henin... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sydney WTA Pon Jan 07, 2008 1:53 pm | |
| Pa povreda je stwarno uzasna...Ali ljudi pogledajte turnir...Kako je jak.Jaci zenski turnir sem Gren-Slema nisam videla... Hantuhova-Vaidsiova Pa taj vam mec govori o kvalitetu turnira...Ima jos zanimljivih meceva ali mi je ovaj zapao za oko... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sydney WTA | |
| |
|
| |
| Sydney WTA | |
|