| Prijateljstvo | |
|
+6*AnY*SweeT*FairY* *Certified Nadal addict* **Djuki**# loveeee_TENNis <3 *Punk_Princess* FairyQueen 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:27 pm | |
| Pisite o prijateljstvu...Swojim najboljim prijateljima i tako to :) | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:30 pm | |
| Moja najbolja amiga se zowe Nevena. Ona je sada u Grckoj zahwaljujuci mojoj retardnoj nastwnici biologije.... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:33 pm | |
| Kako to??????Mislim kako je u Grckoj zahvaljujuci twojoj biosici? | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:43 pm | |
| Moja najbolja drugarice su Najda i Saska obe su twrdoglawe i mrze se medjusobno ali su mi prawe drugarice Najda bi me ubila da me widi s Saskom i obrnuto mozete misliti kako mi je al stacu.... | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:45 pm | |
| Owako: Moja retardna nastawnica biologije obozava Nevenu i daje joj 5 kad joj se prohte! Posto nasa skola organizuje putowanja u Grcku za siromasnu decu i decu bez roditelja swake godine, nastawnica biologije je poslala Nevenu iako ona nije ni siromasna, i ima oba roditelja!!!!! Eto, bezveze ju je poslala, zato sto je bila uclanjena u Crveni Krst za koji mi nismo ni znali!!!!! I to je to.... | |
|
| |
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:48 pm | |
| aaaaauuuuuuu gadna prichaa | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:49 pm | |
| Ma stay cool Selence...Owa Nadja i Saska su stwarno smesne jel da???Mislim sto se mrze???Kako izlazis na kraj sa njima???? :) :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:57 pm | |
| Ja imam 1 najbolju drugaricu...Samo 1 osobu koja je sa mnom i kada mi je tesko i kada sam srecna...Znam je od rodjenja bukwalno(ona je starija od mene 9 meseci)...Nikada joj nije bilo tesko da ucini nesto za mene.Jednom se bila odselila i tada sam je vidjala samo 1 godisnje.Kada se wratila bukvalno se swakog dana vidjamo...Jedino ona moze da me slusa kada 5 sati meljem o Nadalu kao da su mi se baterije pokvarile...Cak mi je danas prenosila mec dok sam ja sedela u mraku.I kada sam uganula nogu mije joj bilo tesko da dodje da me obidje swakoga dana...Ma pijanistkinja(Isidora)je prawi prijatelj | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Sub Jan 05, 2008 11:58 pm | |
| bash je sooper kad ste na isto foorumu owe dwe nezanimaju nikakwi teniseri dodje mi da ih ubijem kad to kazzu | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:00 am | |
| ma jadna Isidora sa ojom manijom za tenisom!!!!!Mada i ona pogleda ponekada neki mec.Cisto da bude u toku!!!!!!!A kako se druzis sa obe kada se ne podnose...Mislim jel te nekada jedna vidi sa drugom pa se ljuti i tako to!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:08 am | |
| Ma widi se da je Isidora extra.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:09 am | |
| pa nisu me josh widele da sam sa nekom P.S. poslala sam ti m.p. ajde pogledaj pa dodji u chabox da mi obljsins please!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:10 am | |
| - rafa-my love ::
- Ma widi se da je Isidora extra....
Ma jeste 100%...Iskreno swima bih pozelela takvu drugaricu!!!! :D | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:36 am | |
| Ja imam 3 najbolje drugarice Kica, Jeca i Bojana, sa njima mi je exra iako smo swe razbacane(kada se gleda od shkole swe ziwimo na razlichitim stranama, a najdalja je Kica koja je u Brzecu).One su stwarno sooooper, kada nekoj treba neshto swe se trude da joj pomognu.... :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:37 am | |
| ma sto ima veze gde zivite!!!!Bas je soooooper kada imas puno best friends | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:46 am | |
| Ma da... Posebno sa foruma... Sto bi ja volela da cujem glas tebi i Kaji.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:51 am | |
| - rafa-my love ::
- Ma da... Posebno sa foruma... Sto bi ja volela da cujem glas tebi i Kaji....
I ja sam o tome mislila.Ono znam vas a ne znam vam ni boju glasa :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 12:58 am | |
| Da, malo glupo... Kad cemo da se cujemo? :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:03 am | |
| Pa valjda cemo da se vidimo??????Mislim kada bude neki teniski mec ili tako nesto!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:09 am | |
| Ajde zajedno da idemo na koncert RBD u Beograd! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:12 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:20 am | |
| Ma naucicu te ja.... Imas na youtube swe njihowe pesme, a ja cu ti poslati neke tekstowe pesama, pa sledece godine idemo, ako Bog da. Posto su najawili da ce odrzati koncert u Srbiji... :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:22 am | |
| Pa vazi...Ja sam u BG-u u aprilu verovatno!!!!!!Ti??? | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Prijateljstvo Ned Jan 06, 2008 1:52 am | |
| e sad malo ja..... u razredu imam 3 naj drugarica natashu (sa kojom sam u svadji trenutno), saru,andjelu i cecu, dijana je ok chica ali mi nij naj, iz ulice mi je naj Ana, a imam i friendicu Iwanu koja ne zivi ovde vec u Mladenovcu ali se cujemo swaki dan i ona dolazi za prazinke...zajedno smo proslavile novu godinu. Pre sam imnala naj drugaricu newenu ona mi je bila kao sestra iako je starija 4 godine....jako dugo smo se druzile..... spavale jedna kod druge, isle zajedno na zlatibor sa mojim roditeljima za prolecni raspust, bile smo nerazdvojne, stalno visile jedna kod druge, pricale telefonom po 3 sata....a onda me je ona jaaakooo razocarala..... duga je to prica ali otkrila sam da nije takva kakvom sam je smatrala, i prestala druzenje.... sada joj se samo javim ono cao cao i to je sve...ne zelim nikada vishe da se druzim sa njom! e a sada drugovi...imam 2 naj druga..to su Jowan I nemanja (joka i neca), obozavam ih....looodi su skroz! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijateljstvo | |
| |
|
| |
| Prijateljstvo | |
|