| Rafael Nadal | |
|
+21maJJa andrija milica y rafa Kaćka#94 Nadal mi bebe sofi993 Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* *Joansie* sonjica93 *Anja* *AnY*SweeT*FairY* **Mizza** **Djuki**# rafalicious Rafa&me *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 *Certified Nadal addict* FairyQueen 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 1:20 am | |
| mayanole ja bih htela da VB ima jednog chlana vishe ali ona himna je :D | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 1:33 am | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 2:33 pm | |
| ma himna je odraz nase ljubavi prema Srpskom narodu....Heheheheehe | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 2:53 pm | |
| pa aj onda da chujem | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 4:35 pm | |
| ewo himne: Cela sada Srbija kliche , Nole kralju,legendo predsedniche, kad bi samo znala raja da je nole crnogorac, da poreklo krije swoje, taj maleni prvoborac, al bi bruka pukla tada, pewali bi po ulici dole njole dole vlada, kad bi znali shto ne znaju, kad bi videli i hteli da chuju, da vrednosti imaju ikakwe, morao bi on da spusti shatre, i naputio bi grad cirkus tada, pao bi Njole i Djokovic vlada, cela Srbija sada kliche Nole kralju,legendo,predsedniche, kada bi samo bili normalna nacija promenila bi idola swaka generacija. p.s nowakowi fanowi nemojte da se ljutite ewo slika: | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 5:27 pm | |
| Ej Rafaela jel si dobila autorska prava???? | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 6:16 pm | |
| - Rafaela ::
- ewo himne:
Cela sada Srbija kliche , Nole kralju,legendo predsedniche, kad bi samo znala raja da je nole crnogorac, da poreklo krije swoje, taj maleni prvoborac, al bi bruka pukla tada, pewali bi po ulici dole njole dole vlada, kad bi znali shto ne znaju, kad bi videli i hteli da chuju, da vrednosti imaju ikakwe, morao bi on da spusti shatre, i naputio bi grad cirkus tada, pao bi Njole i Djokovic vlada, cela Srbija sada kliche Nole kralju,legendo,predsedniche, kada bi samo bili normalna nacija promenila bi idola swaka generacija.
p.s nowakowi fanowi nemojte da se ljutite
ewo slika:
:) Pa bas je cool pesmica! xexexexexe :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 8:21 pm | |
| owako...tu himnu nisam ja napisala, vec jedna druga devojka | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Pon Jan 28, 2008 9:56 pm | |
| da, al da ne spamujemo wishe | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:28 am | |
| | |
|
| |
Rafa&me Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:31 am | |
| ta devojka bolje da crkne!!!!TREBA JA TU DA STOJIM UMESTO NJE;)xexe | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:34 am | |
| xeexexexexe ljubomora | |
|
| |
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:37 am | |
| da da teska ljubomora! :clown: :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:41 am | |
| xexexeex weujem samo nemojte da se pobijete | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:45 am | |
| Meni Xisca nije nesto lepa...Slatka je ali nije za njega... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:49 am | |
| meni nije ni slatka!!!Nije da me nervira nego ne znam nije mi lepa! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 12:50 am | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 3:39 pm | |
| Ma uopshte nije za njega..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 6:33 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 9:09 pm | |
| Ja Xiscu uopšte ne mogu da definišem. Nekad mi je lepa, a nekad mi nije ništa posebno (da ne kažem ružna). A svakakve sam priče pročitala na netu o njihovoj vezi. Čak sam čula da je njihova veza bila ugovorena između njihovih porodica. Zamislite! Kakve gluposti sve ljudi mogu da kažu! To sam čitala na forumima. A takođe sam videla kako neki kažu (uglavnom ljubomorne devojke) da je mnogo uobražena, pa čak kako je na nekom turniru, kada su snimali Rafinu ložu i porodicu, namerno krivila glavu da bi ušla u kadar, da je kamera snimi. Kažu kako samo želi slavu pa je zato sa njim. Moram da priznam da i meni na nekim slikama deluje kao da mnogo smara, ali s druge strane kad pogledam ove sa mora... :clown: | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 9:18 pm | |
| Xisca je streberka...Ne ide na turnire jer uci...Svaka joj cast...Stvarno im je veza ugovorena??? :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 9:45 pm | |
| hahahahhahahahah shtreberka | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 9:45 pm | |
| Ma jok! Mislim, odakle znam, ali to meni zvuči kao totalna glupost. Nismo u srednjem veku pa da se ugovaraju veze i brakovi. Verujem da je to samo izmišljotina! A jel znaš možda šta ona studira i koja je godina? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafael Nadal Čet Jan 31, 2008 9:46 pm | |
| Nemam pojma...Samo znam da nije isla u Chenai jer je morala da uci... ...Januarski rok sta ces takav ti je zivot | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafael Nadal | |
| |
|
| |
| Rafael Nadal | |
|